Odporucanie k psychologovi?

come vorrei

Chvalabohu ja nepotrebujempsychologa a uz nie icku nepaci sa mi ich sposob komunikacie lebo ja mam rada vedecke pozadie a nie sofizmy a klamstva.mam rada ked povedala by ano je to preto tak lebo veda toto a toto vie lebo ludsky mozog tak funguje a my to vie zistit pri pohlade na teba tak a tak a preyo ty si twnto typ a mozes urobit toto a toto aby sa ti zlepsil stav postoj zivot ale oni povedia nie toto ale povedia aprecoooooooo to chces ved tak si supet ved niekomu sa to paci proste ....pre mba absolutne neuspokojiva odpoved.a co som si vsimla vobec nemaju zaujem objasnit co preco je ako funfuje clovek je to preto ze by psych .nemali pracu a psycjologia by stratila zmysel kazdy by sa opravil a prestal byt spontanny.

Katariina

Psychologicka, ku ktorej som chodievala, bola uzasna, velmi som zmenila postoj k zivotu. Sedenia mi vyprsali pred vyse rokom (15x). Castokrat si spomeniem na jej rady, alebo sa pokusam odhadnut, co by mi asi tak poradila, ak ma nieco tazi. Skratka pomohla mi.

Ani sa necudujem vasej skepse ohladom psychologov, pretoze ja tu skepsu mam ohladom vacsiny ludi/povolani. Malokoho naozaj bavi praca a ta vacsina, ktoru nie, je bud neprijemna, alebo si navyse velmi nezodpovedne vykonava svoje povinnosti. Tesim sa preto strasne velmi, na aku uzasnu som nadabila, uvidime, ci bude mozne opat k nej chodit.

Vdaka za odpovede

chytavanoha

Ak sedenia preplaca zdravotna poistovna, tak vymenny listok TREBA. Ak je to sukromnik na priamu platbu, tak samozrejme nie.
Vymenny listok netreba k psychiatrovi, koznemu a ocnemu, ak ide o predpis okuliarov.

napochybach

no ink,prsne ....toto hej..psychologovia podla mna nepomahaju ,bola som sice zatial iba u jednej,ale presne ako hovori "ritushpavone " kladu len rafinovane otazky,aby sme my rozmyslali,nič neurobia pre ns,,a pohravaju sa ..:/nepomozu ...pola mna tiež

Meretseger

Niektorí psychológovia výmenný lístok vyžadujú... To ti však povedia tam, však sa nič nestane, ak ho nedonesieš hneď.

ritushpavone

Boze na co tam odes zbytocne myslis to ppvedia nieco co nevies ?len sa budu stebou pohravat klast rafinpvane nepriame otazky any sa ti dostali pod kozu nepriamym sposobom podla mna len strata casu ale oni sa velmi potesia ze maju co robit.prv vyuzi knihy priatelov a iinternet a vnutorny rozhovor so sebou.