Ťažký vzťah

Príspevok v téme: Ťažký vzťah
Unknown999

Zdravím, volám sa Juro a mám taký menší problém... Mám priateľku, sme spolu už vyše roka a pol a všetko je super milujem ju aj ona mňa no... nemáme sex... je panna... Neviem presne teraz v čom je väčší problém lebo sa toho trochu bojí a keď sme to skúšali tak ju to bolelo už aj jemné dotyky tam nižšie. Zo začiatku sme to skúšali dosť no časom ju prechádza chuť to aj skúšať... Fungujeme spolu super máme domácnosť máme robotu máme všetko... iba toto nás brzdí... ak mi vie niekto poradiť ako posunúť vzťah, prípadne ženy čo mali podobný problém budem veľmi rád :)

mini_kona

Ahoj Juro,
tiež klobúk pred Tebou dole. Si správny chlap!
Čo sa týka vášho problému, som toho názoru, že je to psychika a je možné, že je to aj výchovou, zrejme mala tvrdú kresťanskú výchovu od rodičov, zrejme sa s ňou nebavili o sexe a ak áno, tak v zmysle až po svadbe a iba jedinému a sex je iba na plodenie detí... Neviem, nepoznám ju, ani jej rodičov. Ale ten blok musel niekde vzniknúť... a myslím si, že asi naozaj v tom detstve.
Čo keby sa s ňou skúsil porozprávať, že je rozdiel medzi sexom a milovaním, že milovanie medzi dvomi ľuďmi, ktorí k sebe cítia lásku je to najkrajšie na fyzickej úrovni, čo si dvaja môžu dať /ak by mala tú kresťanskú výchovu, tak skús niečo v zmysle, že je to tiež Boží dar, čo ja si tiež myslím, že je :-)/
Možno v nejaký príjemne strávený deň, skús otvoriť dobré vínko, trochu sa uvoľníte, skús pri predohre aj ten lubrikačný gél a nejak to verím pôjde. A tak ako píšu trpezlivosť! Osobne si myslím, že to ani tak nie je o tej bolesti ako o tej psychike - musí to proste chcieť, túžiť po tom a potom jej na boleti až tak záležať nebude, respektíve ju ľahšie prekoná.
Držím vám palce! Krásna láska je medzi vami, tak by to malo byť :-)

karolinka122

Juro, mas moj obdiv, tesi ma, ze su na svete este vzacni chlapi, ktory beru vztah aj inak, ako 99% ludi, ocividne u vas dominuje laska taka prava ako ma byt:D Nech vam to vydrzi :D Ostatne - ako radi keysha 77

Cimona

nuž v prvom rade - obdivujem vás obidvoch, naozaj :) a co sa tyka dievcat je to individualne niektore to velmi boli ine v pohode, ale tak ak to chcete a nejde to tak nech zajde na gyndu a hadam uvidite co je vo veci.. :)

Lulu2011

ked to neprejde ani po viacerých stykoch, nech ide za gynekológom, on to vyriesi nastrihnutim, kým ma zena panensku blanu zo zaciatku je to taka dost neprijemna tupa bolest, akoekby ta isli natrhnut

keysha777

Nech sa skúsi poradiť z gynekológom či psychiatrom, ak ste to už skúšali a nešlo to musíte mať trpezlivosť, niektoré dievčata majú veľmi pevnú blanu a tažko ich pretrhnúť, chce to čas a hlavne pevné nervy,skús ju dráždiť začni prstami ,prípadne skúste lubrigančný gél, hlavne pomaličky nato a pevné nervy:)

Agnes998

No musite to nechat zahojit par dni a potom mozete skusit sex, uz by nemal byt problem. Presne vam to vysvetli gynekolog. Panenska blana obsahuje nervy, preto jej pretrhnutie ci poskodenie je bolestive, tiez dochadza ku krvacaniu. Az bude prec, nebude ju mat co boliet.

Unknown999

Chcem sa spýtať, kedže tomuto nerozumiem presne, ak by jej to doktor odstránil, nebude ju to potom bolieť? Neviem si predstaviť tú bolesť ako to ženy majú čo konkrétne ich bolí. Inak Ďakujem za každú radu :)

Agnes998

Nemusi to byt vobec psychika, teda teraz uz asi aj ta, ale primarny problem moze byt niekde inde. Niektore zeny maju velmi pevnu panensku blanu, neda sa len tak roztrhnut, pri pokuse o styk alebo o prstovanie sa len natrhne, hrozne to potom boli, neskor sa zahoji ale stale je tam a stale robi problemy. Ak ju to sprvoti tak hrozne bolelo, necudo, ze neskor sa k tomu pridruzili aj psychicke problemy, teda ze sa toho boji. Jednu moju kamosku musel odblanit az gynekolog, lebo to vzdy bolo neznesitelne bolestive a blana sa nikdy cela neodtrhla. Nech ide ku gynekologovi a povie mu svoj problem, on uz bude vediet co robit. Nemusi sa bat, u neho to boliet nebude, jej to umrtvi a odstrani. Inak tiez musim povedat, klobuk dole pred tebou, v dnesnej presexualizovanej dobe by to mnoho muzov riesilo tak, ze by sa na nu vykaslali a nasli si inu, pekne od teba, ze ju skutocne lubis a chces to riesit.

Lulu2011

musite skusat, je blbost sa vzdat, lebo to boli, ono to boli kazdu zo zaciatku, ja osm bola sice teenagerka, ked som mala prvy sex, ale tiez to neslo lahko, obaja sme boli v depke, ze co dalej, ja osm si myslela, ze co ked to nikdy nepojde a podobne tiez nezmysly :D jasne, ze to ide, len to treba rozbehat, potom ziadny problem nebude, tomu ver

Unknown999

Takto chcem jej pomoct lebo verim ze sa aj ona trapi no psycholog.... s tym asi nebudr suhlasit ;-) a vek radsej nechcem zverejnovat. Nejsme ani mladi ani stari :-)