Po obriezke

Príspevok v téme: Po obriezke
opnek

Zdravím,

Práve som deň po obriezke. Všetko vyzerá byť zatiaľ fajn (hádam to tak aj ostane) a chcel by som sa podeliť aj s tými, ktorý uvažujú nad týmto zákrokom, a takisto mám aj pár otázok.
Čo je však hlavné, určite by som to nerobil bezdôvodne, v mojom prípade šlo o zdravotné hľadisko. Zákrok (v celkovej anestéze) vyzeral asi tak, že po hodne dlhej dobe čakania (bol som posledný v ten deň) sa ma ujali sestry, chvíľu som si poležal na posteli, posrandoval s nimi, a potom som už šiel na sálu, napojili mi hadičky, (nič hrozné, jedine ak nervozita) dali mi nejaké tie lieky a po minúte som o sebe ani nevedel :D...Najlepšia hláška však bola po zákroku pri prebúdzaní: Ako sa cítite: "Ako keby som vypil 5 litrov pálenky" :D :D

Dnes:
Dal som si dole obväz, samozrejme "kúpeľ" v harmančeku je samozrejmosť. Doktor mi povedal že sprcha kľudne aj na druhý deň (s mierou).

Čo by ma však zaujímalo, ak to bude čítať niekto kto tento zákrok podstúpil,doktor mi povedal že obväz si mám dať dole už deň po zákroku, tak som aj urobil. Lenže niekde čítam, že si to má človek znova obväzovať, niekde že stačia iba tie kúpele...Tak teraz neviem čo je lepšie...Taktiež som čítal, že niektorý odporúčajú aj 2x denne framykoin na ranu. Môj názor je však, že je to vhodné iba pri nejakých komplikáciach, a mne to doktor ani len nespomenul.
Čo si myslíte vy? :)
...samozrejme ak máte otázky ohľadne zákroku, kľudne sa pýtajte, rád odpoviem. :)

opnek

Čo sa mňa týka, tak s citlivosťou nemám absolútne žiadny problém a vnímam len minimálny rozdiel, čo ale pripisujem novej situácii a predsa len telo si musí zvyknúť... Zatiaľ ti môžem povedať iba toľko.

Určite sa na to extra nezameriava moja pozornosť ak ti ide o to...samozrejme ešte stále je tu bolesť pri erekcii keďže je to vlastne štvrtý deň.

Ale celkovo sa rana hojí pekne, až na 2 stehy ktoré sa mi nejako nepozdávajú, a takisto opuch ktorý sa objavil už aj mizne. V stredu idem na kontrolu, tak lekár zhodnotí čo a ako.

markus96

Zdravim
Ja som mal obvaz cca 4-5 dni...framykoin som velmi nepouzival, akura harmancekove a repikove kupele to ano...cca po 11 dnoch mi vstrebalo stehy. Celkovo obriezku hodnotim k absolutnej spokojnosti. www.erekciadorucena.sk erekciadorucena.sk