Zeny, ktore prehnane chvalia svoje deti a zhadzuju pri tom inych

Príspevok v téme: Zeny, ktore prehnane chvalia svoje deti a zhadzuju pri tom inych
ceruzka123

Minule som bola v jednej kaviarni u nas v meste aj s priatelom a prisadla si ku nam taka pani v strednom veku. A zacala z nicoho nic rozpravat o tom, ze aku ma ona najkrajsiu dceru a porovnavala, co vsetko mam ja menej pekne ako jej dcera(tvar, oci, postavu atd.) Ako mi to bolo dost neprijemne ako to aj pred mojim priatelom rozpravala. A dost ma to v poslednej dobe trapi a zacinam mat z toho komplexy.
Ako na jednej strane si aj vravim, ze preco, ked je jej dcera taka dokonala neukazala jej fotku a radsej nech jej ju ini ludia pochvalia ako ona sama. Ja mam sama trochu problem so sebavedomim a proste toto mi fakt nepridalo. Ako nechapem preco ma niekto taku potrebu, ako nech sa tym sama potesi, ze aka je jej dcera od kazdeho krajsia ale preco potrebuje zacat takto porovnavat uplne neznameho cloveka?

Jurika

Neriešte, staré babky sú divné a často sa rozprávajú sami so sebou, ak nájdu poslucháča, to už je čistá psychiatria.. mne chcela jedna dohodiť svojho syna (a to som mala 13rokov..)

Haluzatko

Niektori ludia tu mate fakt primitivne reakcie. Kazdeho trapi nieco ine a ked s tym mate problem, nech sa paci, nemusite to citat. Milujem ked sebavedomy clovek bude pisat o tom, ze s nim by to ani nepohlo a vobec by to neriesil. Akoze wtf?

LMarika

Mozno sa ta pani nevie zmierit s tym, ze jej dcera ziadneho priatela nema a predpokladam, ze ty by si asi tak mohla byt vo veku jej dcery, tak ti proste zavidi, ze priatela mas a asi pekneho, alebo aspon pre staru pani sympatickeho, ktoreho by si ona vedela predstavit za zata. No je to velmi ubohe, ze sa takto sprava, pravdepodobne jej uz klimakterium, ci nejaka staroba udiera na mozog, lebo taketo spravanie nie je normalne, stara pani by potrebovala psychiatra... Ak ju, alebo nejaku jej podobnu este niekedy stretnete, tak na takeho cloveka je najlepsie hadzat posmesne uskrny a drzo sa mu pozerat do oci, smiat sa, proste nic drze nepovedat, len sa pozri ty na priatela, on na teba, potom na milu panicku, usmievajte sa na seba a zatukajte si prstom na celo a pani sklapne a odoberie sa niekam.

Blondula

ze ja nemam stastie na taketo panicky :D velmi rada by som s nou porozpravala a poslala ju niekde takym sposobom,ako este nikto :D

A-pesimista

uplne to pusti z hlavy. pani mala ocividne problem sama so sebou a mozno aj s dcerou. nikto normalny sa predsa takto nesprava. :)

Prezyvka55

ceruzka :D ty inak musis mat dobre komplexy zo svojho vyzoru a tak :D lebo normalny clovek by sa nad tym max tak zasmial .. teda ja by som sa rehotal asi este hodinu :D

ta pani mala najskor nejaku psychicku poruchu, alebo trpele samotou, normalny clovek by ju urcite nebral vazne, skor vazne su tvoje komplexy a sebavedomie na bode mrazu ked ta taka somarina dokaze vyviest tak z miery ze na nu potrebujes mysliet aj na druhy den.

Maoam

jj, je to tak, ale navazat sa maju potrebu tiez iba ludia vnutorne nevyrovnani...

lebo clovek vyrovnany hoci aj ked jasne vidi, ze ten druhy ma nizke sebavedomie, tak ho ani nenapadne ho za to napadnut ci si do neho kopnut