Otazka na ženy

Príspevok v téme: Otazka na ženy
mismi

Zdravim vas slečny :) tak prejdem k veci ja mam 2 ročny vztah ja mam 19 ona 17 no prednedavnom som mal zdravotne problemy tak som sie na operaciu no stretol som tam jednu nadhernu dievčinu rposte užasnu peknu milu taku co s nej uz z preveho pohladu niečo vyzarovalo no ona isla po shocodch hore a sme sa do seba zapozerali ale uplne inač nez s inymi ludmi alebo dievčatami bolo to ine cely cas sme na seba kukali potom som ju este stretaval v nemocnici raz sa ku mne aj prihovorila a tak isto aj ja ku nej ...no potom som siel domov a cely cas som sa snazil zistit jjej meno potom som si ju nasiel na FB tak som ju stuchol a ona mi sama napisala ze jak sa mam vtedy som normalne sa mi rozbusilo srdce jak neviem amraton eby bezim a bolo to po cely cas co som snou pisal ..potom sme sa stretli a sli sme sa aj najest ja som jej aj povedal co k nej citim aj jej som sa pytal ci sa jej vobec pacim alebo co ona na to povie ale povedala mi ze nech si prv urovnam svoj vztah lebo s mojou priatelkou sa len furt hadame na blsotiach uz :( ..potom som sa s tym vsetkym priznal aj priatelke lebo vtedy prvykrat som ju aj klamal tak som jej to pvoedal ale sme stale spolu ale stale a este viac sa hadame nikdy by som ju nepodviedol a nikdy predtym som ju neklamal toto bpolo prvy krat po 2 rokoch..a ja som strastne zalubeny do nej do tej ,,neznamej,, nemozem spat lebo myslim na nu tak isto ked vstanem stale to je to iste :( a neviem co ona ma aky postoj ku mne povedala ze budeme kamarati ale ja neviem ja nechcem byt len kamarat...ako sa vy spravate ked sa vam niekto paci ale ma vztah a vy to zistite (ona to vedela) ako reagujete ako datae najavo ze sa vampaci lebo u mna to bolo tak ze od kedy sme sa tak na seba divali od vtedy prsote len za nou leziem stale stale stale ona je taka mila ze božičku :( proste s nej niečo užasne vyzaruje sli by s te s takym sa najest alebo ako reagujete ked sa vam paci niekto :(

hm..

xx..xx palec hore :) nieco v tom duchu som mu uz pisala aj ja..aj ostatni..ale on nechape, nechce pochopit..ale ved co cakame od 19 rocneho, kt. sa pasuje za vztahoveho odbornika a my vsetci sme blbi :D

mas 19, takych priateliek a tych "novych" este bude..len sa rozhyb a konaj a nesnaz sa tahat za nos dve baby naraz..nie je to fer voci tvojej priatelke a ty to vies..a inak je fajn ze si taky paf z tej novej..ale aj ta bude casom ta stara a okukana a nezaujimava a stale rovnaka..ty sa len zamysli, preco si sa dostal do stadia, ze vobec uvazujes o inej..asi nebude vas vztah taky koser..a je najvyssi cas postavit sa k tomu ako chlap..

xx...xx

A inak ešte k tvojej jednej výhrade... Keď sa staneš raz mužom a prestaneš byť chlapcom tak oceníš babu, čo ti pri sexe povie čo sa jej páči a čo nie...

xx..xx

Jednoznačne si "charakter". Takže začali ste chodiť spolu keď mala 15 a ty 17. To bola asi prvá veľká láska, predpokladám. Tak si sa s ňou naučil sexovať a žiť. A trz vidíš, že vzťah možno pýta niečo viac. Jasné, že ti je "ľúto" tých 2 rokov. Takto si si aspoň užil a mal to isté. Teda to, čo taký chalanko potrebuje. A prebudil sa lovec. Myslí na to, čo by mu dala tá druhá. Je to chémia a sexuálna príťažlivosť, podľa mňa. Ale háčik... Čo keď jej nebudeš stačiť. Možno až taký borec nie si. Ale vyskúšal by si aj niečo iné...
môj názor je taký : bojíš sa ísť do rizika a rozísť sa, si alibista. Odrazu ti vadia hádky - kde predpokladám si aj ty zaangažovaný. Či sama sa háda so sebou? Jasné, že cíti, že niečo nie je ok. Ale ty si chceš šuchnúť aj inde a najradšej by si bol, keby to tá prvá pochopila a mohol by si sa vrátiť, keby to nevyšlo. Zo svojej priateľky nerob chuderu, možno má naviac ako si ty. Ako by tebe bolo, keby toto riešila ona na fóre? Láska má svoje fázy, zamilovanosť a vášeň ti nevydržia roky. Si myslíš, že po 10 rokoch manželstva keď prídeš z roboty sa vrhneš na manželku ako vo filme? Budovať vzťah vyžaduje ochotu z oboch strán a nie je to sranda niekedy. Medzi nami chlapmi, chceš si len zatr...t a keby to nevyšlo vrátiť sa do teplého hniezdočka. No ale takto to nefunguje. Keď si chlap, tak maj gule aj na to, aby si sa postavil situácii rovno.

m8

ano mismi, všeti tu su uplne blbi a nechapu ta. Kaffik to presne vystihol/la. Klameš sam seba a z tvojej frajerky spraviš hysterku.

chudak ta tvoja priatelka, dufam že jej čim skor docvakne a da ti košom.

Nauč sa byt k sebe uprimny. A aj trocha sebereflexie ti nezaškodí. Radšej povedz pravdu a nech sa už tvoje veci končne začnú uberať správnym smerom. Poviem ti, keby toto čitala nejaka ta o ktorú maš zaujem, tak o teba neopre ani bicykel. Zamysli sa. Nebud nepoučitelný, lebo na to doplatíš.

kafe

mismi, ty sa zubami nechtami drzis vztahu, v ktorom si citujem: "doma zavrety a nezit nic len rposte s nou byt tak porste sa necudujte ze vam jebe s vztahu..." ak ti jebe zo vztahu, PRECO V NOM SI??? Co ineho ti dava? Je ti s priatelkou krasne? Mate prijemne zazitky? Smejete sa spolu, podporujete sa, rozvijate sa spolu? Ak nie a ty si "vo vazenei", lebo sa HRAS na charakterneho chlapa, co nebeha od jednej sukne druhej, tak tymto hranim len KLAMES SAM SEBA! Lebo tvoj vztah s priatelkou ocividne nefunguje, trapite sa spolu a laska neni iba o trapeni. Ak spolu ste viac nestastny ako stastny, MATE IST OD SEBA!! Pokial nie ste masochisti a v bolesti sa nevyzivate. Ale uz som si zvykla na to, ze ludia si radi ublizuju, takze tvoj postoj ma vobec neprekvapuje. Ved prosim, ublizuj a trap sa s priatelkou dalej. Ale tej kocke, ku ktorej si zahorel daj laskavo pokoj a neotravuj ju. Zasluzi si lepsieho chlapa.
Este mi skus chlapce vysvetlit toto: "nebudem ju podvadzat a ani chodit za inou uvidim ako sa bude spravat ona .." Ta ona, je nova, ci tvoja priatelka?? Cakas a sondujes co urobi ta nova a ked ti da nadej.. co urobis? Myslim ze to neni tazke si domysliet. Bud to budes tahat s obomi naraz, alebo priatelku aj tak odkopnes a pojdes za novou.

Deria

Ja sa priklanam k nazoru Kkaffik. Okrem toho si myslim, ze si nezrely na vazny vztah a ze s tou terajsou priatelkou sa skor ci neskor aj tak raz rozides.

mismi

ste uplne blbi? vy nemate kamaratov kamaratky?..ako ze to je ocom vztah a co akoze doma zavrety a nezit nic len rposte s nou byt tak porste sa necudujte ze vam jebe s vztahu.. je hysterka ale tak nemam dovod ju preto nechat..a dalsia vec rposte som sa zalubil do inej je proste uzasna ina zaujimava mozno ma to prejde uvidim casom nebudem ju podvadzat a ani chodit za inou uvidim ako sa bude spravat ona .. vsetci ste si zrobili nazor ze beham od jednej k druhej..ale vobec to tak neni

kafe

september, vsimni si tieto jeho vyjadrenia v prvom prispevku: "ja neviem ja nechcem byt len kamarat (s tou novou)... ...ako sa vy spravate ked sa vam niekto paci ale ma vztah a vy to zistite (ona to vedela) ako reagujete ako datae najavo ze sa vampaci" - pre mna je to jasne ako facka. Ma evidentne velky zaujem o druhu babu, sonduje tu, ako sa spravaju baby ku zadanym, do frasa, to svedci o com? Len o tom, ze by som ho za taketo cosi nakopala. Nema gule sa s priatelkou rozist, lebo je posera, nie preto ze ju lubi. Klame aj sam seba, ze ta nova je len kamaratka, ze to nic neni a priatelka je vlastne hysterka.. tebe taketo cosi pride NORMALNE?? Lebo mne nie. Je mi na bliti velebnosti. Chlapec to chce hrat na dve strany, nevie sa rozhodnut ani pre jednu ani pre druhu. Lebo s obidvoma naraz byt neni "koser". Vztah opravovat nechce (vid ako tu priatelku vykreslil), ale dostatocny dovod na rozchod to pre neho neni. Radsej bude nestastne charakterny s priatelkou a vo volnych chvilach opalovat novu kamaratku, ako by sekol s blbym vztahom a bol volny. Proste to nepochopim. Preco?

mismi

ne ne nechapeme sa :) ja vobec nehovorim o tej ,,neznamej,, ale celkovo o njeakych amaratkch alebo o tych co mam na socialnej sieti sice nema uz ziadnu... ale tu ide o to ze to ona strastne prehana este aj pri sexe len stale huci toto ne tak ne tto ne ..

m8

klames frajerku lebo to nie je kamaratka ako si už pisal a zrejme ta tvoja frajerka to dobre vie. preto ze jej to zatlkas tak sa k tomu ani nijak postavit nemoze tak co sa jej divis. ona nevie co ty citis co mas v hlave. ale urcite uz citi ze ty mas hlavu inde a vadi jej to. troska mi to pripada ze si s tou svojou frajerkou akoze nechavas zadne vratka, keby ta ta neznama nechcela nakoniec.