Anémia

Príspevok v téme: Anémia
mireca

Ahojte od decembra 2013 do aprila tohto roku som sa liečila na anemiu. Teraz som začala mať podobne ťažkosti som stale unavena nechuti mi jesť boli ma hlava idu mi na chuť surove zemiaky mohla sa mi anemia za tak krátky čas vrátiť? naposledy som mala hladinu železa po vyliečeni 12,1 Za odpovede vopred ďakujem

Ivka 1

Nuž Nika ja mám s aktiferinom tiež osobné skúsenosti ale pôsobil na mňa opačne - mňa po ňom preháňalo , dávali sme ho aj môjmu ťažko chorému ockovi a taktiež mal z neho hnačku ale niektorí ľudia uvádzajú , že pri jeho užívaní majú zápchu , čo potvrvrdzujete aj Vy. Každý máme svoje skúsenosti s ním a sú aj lepšie zdroje na úpravu anémie ako práve takáto chémia. No je na zvážení každého, po čom siahne.

ni-ka

rng-uzival si ho??lebo ja ano a tvrdim na zaklade vlastnej skusenosti ze mne pomohol od anemie...
ivka-kazdy doplnok s obsahom zeleza sposobuje zapchu...

uz tu chyba len mjanik a jeho vsemocna akupunktura...

RNG

Actiferrin jwe mizerny zdroj zeleza, je to "ferrous sulphate, tj zelena skalica, siran zeleznaty. Ten je hodne drazdivy na traviaci system a zly zdroj zeleza na zabudovanie do krvi. Naviac su tam aj rozne ine latky ako rozne oxidy zeleza(hrdze), ktore su tiwez tazke na zaludok a ine nevhodne e-cka, co telo nepotrebuje.
Lepsie zdroje su napr zelezo viazane na aminokyseliny(chelated iron) najma napr ako bisglycinate, ktory sa podstatne lepsie absorbuje, preto stacia z neho aj celkom male davky ako 20 mg denne.

Ivka 1

Mireca pomožu prírodné doplnky výživy : včelí peľ, fields of greens, vitolize women ... lenže je potrebné ich užívať dlhodobo, pretože keď máš menštruáciu, zakaždým dochádza k úbytku hodnôt železa a to sa nestihne doplniť. Ak už aktiferin tak aj vitamín C , ten podporuje vstrebávanie železa. Niektorí ľudia majú pri užívaní aktiferinu problém so stolicou - hnačka alebo zápcha.

ni-ka

tak pokial ju mas stale rovnako silnu tak kludne mozes mat anemiu zo silneho krvacania a velkej straty krvi opat...