Na sone mi doktor čumel na zadok!

Príspevok v téme: Na sone mi doktor čumel na zadok!
natalieson

Vcera som bola na sone kvoli bolesti nohy..( samozrejme vsetko bolo ok) isla som tam najskor s doktorkou ktora ma mala vysetrit. Lenze sa ukazalo ze tam voli dva akutne pripady s bruchom ...doktorka povedala ze toto je mlada slecna ona sa rychlo vyzlecie a do 5 minut budeme hotovy..este som sa len stihla vyzliect uz tam dolerel doktor ;D samozrejme keby povedala bez toho "mlada slecna" ani by neotvoril dvere...:D

Najskor namna cumel ako vyzeral samozrejme bezdvovodne-,- smial sa na monitor, nechapem preco.. Lenze doktorku mimo to zavolali ze maju nejaky akutny pripad a musi hned ist... Tak ulohu doktorky prebral doktor..ja som sa hned zacala v duchu smiat..z 5 minut sa ro predlzilo aj na 10 a myslim ze normalne zabudol ze ma nejaky akutny pripad :D ... Potom som sa mala otocit na brucho ..no ak dovysetroval moje "nohy" tak mi nieco robil na zadku -,- proste ..uplne az k vrchu mi s rym isiel aj ked neviem co tam hladal ked mna bolelo lytko;D potom namiesto toho chodidka na sone mi zacal hmatat s rukou -,-

Akoze nechapem ci bol uchylny no popravde bol mlady a nejako sa mi zapacil..:D

Ako by ste v tejto situacii rwagovali vy?-,-"

Angelina7777

bud rada, aspon ta dokladne vysetril. kolkych ludi, hlavne starsich, doktori odbiju a pritom maju ovela vaznejsie problemy ako Tvoja noha.
smutne je ale, ak niekto taky prave cakal na lekarsku pomoc, kym sa doktor zabaval s tebou

karolinka122

ja by som sa ho spytala, ci mam ten zadok v poriadku:D
tiez sme mali na skole dorastoveho lekara a vsetky baby utekali s kartami k inym z dovodu, ze prisla napr. vyvinuta kocka s jacmenom na oku a musela sa vyzliect do pol pasa, samozrejme aj podprda dole a poniektore sa stazovali, ze im chytal pri pocuvani bradavky, uchyl stary, tak to bolo so vsetkymi diagnozami u slecien a este z neho razil chlast.

sob rudolf

Ja som zase od nemenovaného doktora počula takúto perlu: "Keď nie som pornoherec, som aspoň gynekológ." No čo už....

MultiLevel

Hihi, a tak ak je to mlady chlap, zasmejem sa. Mozno by mi to bolo viac neprijemne ak by to robil starsi muz. Akoze, nevyskakovala by som od radosti, pokial by to presahovalo nejake iste hranice, ktore mam, tak by som sa opytala, preco mi saha na zadok, ci to je akoze fakt potrebne.

Agnes989

Som tiez uz zazila cosi podobne u doktorov, su to tiez len muzi a niektori si to evidentne uzivaju. Ja som si to nikdy nevsimala lebo nikdy to nepresiahlo urcite hranice. Ale ak rozmyslas nad tym, ci ho mas zbalit, radsej by som to nerobila, mat ako priatela chlapika ktory je takto zalozeny a uziva si obzeranie kazdeho mladeho zadku, to uz nie je ktovieco.