Budu ma kamarati brat taku aka som?

rtgjsldkfjsd

budu ta brat taku aka si pokial vyhovujes aspon do urcitej pripustnej miery predstavu idealu krasy, zabavnosti, sikovnosti a bystrosti

30viem12

zivot ta nauci neboj. su retardi a su normalni ludia. napr. tiez poznam ludi, co mali podobne pocity ako ty, a jedneho takeho clvoeka mam teraz doma v spalni a je mojou princeznou :) nie je to bezprostredne o sebavedomi, ale o prirodzenych pochybnostiach v prostredi (vo svete), kde sa prezentuje len to najlepsie, kde herecky su vzdy 100% top, ale zabudaju citatelia nia to, ze herecky su fotene a natacane asi len 1hodinu denne, cize 23 hodin prdia a grgaju tak isto ako my, ak nie viac, z marnotrapnosti a podobne.
tj. prirodzenost vyhrava, a vzdy sa najde niekto, kto si ta oblubi, aj ked budes mat iny nazor a nesikovne ruky, doberaniu sa mozno nevyhnes, ale to len okoreni vas vztah.

a male tajomstvo: zdrave verenie si (sebavedomie priblizne), sebadovera, je OK. proste take to... to.... hmm.. too.. aj ked ta niekto neprijme, vysmeje, vykasli sa na nich, a ides si dalej, skor ci neskor, pri pocte ludi na Zemi, sa najde dobry clovek, co si s nim(i) sadnes(te).. a bude OK

Delete

Je náročný tento svet a od ľudí vyžaduje čoraz viac.

Ak nezapadneš a nebudeš takou, akú okolie potrebuje tak ťa nebude brať na vedomie. Ľuďom musíš najskôr dávať a až potom prijímať. Čo sa stane ak im dáš naraz všetko a niekto ti z nich ublíži??? Ľuďom musíš hovoriť to, čo chcú počuť, ukazovať im to čo chcú vidieť ale rozhodnutie je na tebe. Ak je niekto odlišný tak ho spoločnosť len veľmi ťažko prijme...je to tak v prírode nastavené.

A priateľov - teda tých skutočných nemáva človek obyčajne viac ako jedného alebo dvoch.

Vždy si polož otázku či existuje taký človek, ktorému dokáže naplno dôverovať a ak nie tak si svoje ja určite stráž.

No byť outsiderom má aj nevýhody...ostaneš sama a nikto ťa nebude akceptovať.

MultiLevel

Nechci sa zapacit kazdemu....nechci aby ta vsetci zboznovali. Nechci byt pred inymi dokonala. Ak sa niekto nestotozny s tym aka si, tak zjavne ten clovek nema byt v tvojom zivote. Priatelia su ludia, ktori o nas vedia takmer vsetko a aj napriek tomu nas maju radi. A takych ludi je malicko....Cize ak sa niekomu nebude nieco na tebe pacit, neber to ako tragediu. Vzdy bud sama sebou, lebo len tak budes stastna. Neprisposobuj sa nasilu okoliu.

Castiel

Si aká si každí je nejaký a robí chyby hlavné je čo si ty myslíš o sebe a ked si sama neuvedomuješ tú chybu tak na to je kamarát aby ti to povedal a potom sama usúdiš čo je správne :) Chybám sa nikdy nevyhneš a tak spoznáš aj kamaráta, ktorý ťa berie aj s nimi :)

miki24

Tak všetko zavisí od typu ľudí, s ktorými sa odklopuješ resp. čo im budeš schopná povedať. Môžeš pristupovať tak, že je to tvoja osobná vec a ich do toho nič. Nemusia ani o ničom zlom vedieť. Koniec koncov to čo chceš zdieľať s inými, je len na tebe.