Kyslosť a zápach z úst

Príspevok v téme: Kyslosť a zápach z úst
Peter-vx

Ahojte, predtym ako navstivim gastro (som objednany az za dva mesiace) by som sa rad poradil tu.
Trapi ma kazde rano zapach z ust a kysla pachut. To iste ked sa najem, niekedy aj bolest zaludka. Sposobuje to aj zmeny hlasu co ma trapi a obmedzuje asi najviac. Vysadil som kavu, snazim sa stravovat zdravo, nejest koreniste a tazke jedla, pecivo, sladkosti, jem skor ovocie, no nic nepomaha...

akinom007

eskii/ mozno niekomu moze pomoct, no mne rozhodne nie, mlieko nelubim, neznasam, smrdi mi a je mi z neho tazko...

akinom007

Bionetla/ nie, mlieko nemam rada nepijem ho vobec, jedine co jem z mliecnych vyrobkov denne 1 jogurt, sem tam nejaky syr.

Mariana76

Zápach z úst je naozaj zložitá problematika a má veľa príčin. Môj manžel tým taky trpel a nakoniec sme našli príčinu len vďaka tejto knižke www.zapach-z-ust-ebook.cz Bola to kandidóza. Odporúčam prečítať!

akinom007

Ja mam tiez s tymto problem, o zuboch to nie je chodim 2x rocne na preventivku, ked mimo toho zbadam az alebo vypadnutu plombu utekam do tyzdna ihned k zubarovi...taze zuby mam v poriadku. x rocne chodim na dentalnu hygienu cize nemam ani kamen, povlak a pod. Zuby cistim 2-3x denne, vratane medzizubnej sprchy a elektonicka kefka, kupujem si kvalitnu pastu aj rozne vodcky z lekarne ktorymi cistym medzizubne priesotry, cistenie jazyka je samozrejmost. Moja strava je ok myslim, pretoze jem zvacsa zdravsie potraviny kedze mam problem so zlcnikom. Uzivam probiotika na zaludok, robim si kury v priebehu roka napr 3 mesiace probiotik pauza a znova. Helicobatera nemam.
Kavu pijem 2-3x denne. Neviem v com to je