Ma niekto skusenosti s pracou referenta v Pozickarni?

lienka-33

moj čistý nazor?v telke raz bol spomenutý prípad 22 r studentky VS,ktorá si takto privyrábala..jedneho pekneho dna, mala sama priniest istu väčšiu sumu do domu -klienta,po ceste ju vsak niekto "vymákol " a zabil.Dodnes si toto rodičia nevedia odpustiť.
Otázkou je, či vieš aký ludia si peniaze požičiavaju od bánk, spoločností?Zarábajuci si vezme požičku z banky-pretože pracuje má n ato životne podmienky splácat to-nejde vzdy len o požicku na bývanie,su aj hotovostne požičky,dokonca aj pre dochodcov... Ak nevychádza uver tuto , človek to urobí v ramci rodiny a tá predsa požičia a rada počká na vrátenie..Kto si teda berie uver z "požičkárne"?-cigáni,sociálne prípady,alebo dlhodobo nezamestnaný, s ktorými nastanu friško problemy.Su to hlupučký ludia, lebo take uroky nedokážu splácat,nevidia to či su schopný dlhdobo vracat,ale to že TERAZ chcu tu velku sumu a ostane ide bokom.
Druhá otázka,opýtaj sa vo firme,či to mas vymáhať TY-alebo si zmluvu prečítaj poriadne,vezmi domov a dones na druhý den,..(podpísanu alebo nepodpísanu)Ak ide naozaj o vyhladavanie klientov, ak niesi komunikatívna čo "presvedčí aj slona",tak si dozarábala.. Tu ide hanba bokom, ide o tvoj život,nervy aj zlé či dobre rozhodnutie.Nieje práca ako práca...