Správanie sa k synovi

Príspevok v téme: Správanie sa k synovi
Júlia_N1

Mám 25 ročného syna po vážnej neurochirurgickej operácii - aneuryzma na mozgovej tepne a hoci sme pri ňom takmer vo dne - v noci, začína byť egoistický. Pokiaľ mu nie je niečo po vôli, tak je apatický, opustí sa, dožaduje sa svojej pozornosti.
Moja budúca nevesta je pri ňom takmer non stop, ale už vidím na nej, že nevládze.
Doteraz bol vzorným synom ak tak môžem hoci aj vlastné dieťa nazvať, máme veľmi pekný vzťah, ale teraz si už nevieme rady.
Prosím vás akoby ste riešili situáciu vy?

_meno

Ahoj Júlia

Výborná správa je že Vášho syna čaká samostatnosť !!!!

Horšia správa je že zvnútra drží dvere zatvorené ;)

Resp. samostatny je každy človek, akurát začal trestať a neuvedomuje si to. Používanie mozgu bez zmyslu je veľmi nebezpečné. Neovedomuje si to, lebo si mysli že jeho myšlienky prichádzajú a odchádzajú .. neuvedomuje si že ich nevedome vytvára.

Zdroj nespokojnosti je niečo čo nikdy nevidíme .. iba on ho pozná a čím skôr zistí, čo to je ... tým menšie straty :)

(vysvetlim .. zdroj moze byt kolega ktorého nema rad .. a uz ked je nespokojnost v nom ... je jeho prejav cely svet - vy, priatelka, doktori, jeho telo, ludia atd atd atd tych prejavov je nekonecno. .... zdroj je vsak 1) .... preto je hlupe argumentovat, nakolko cele je to uroven prejavu ...... to, co ma ON na srdci nikto neuvidi ani nebude pocut lebo to ON strazi (resp. clovek s vyssou vnimavovstou vie rozoznat zdroj od prejavu - castokrat preto ze si vsimne od coho clovek uteka, voci comu ma odpor (zdroj) a tam kam uteka to je obranna reakcia (prejav))

Je dôležité sa naučiť odísť od stola ked sa láska prestane podávať. Ále podľa toho čo píšte možno necenil si veci čo mal .. resp. nebol on ich tvorcom (možno ich tvorcami bolo okolie) a len ich konzument.

A teraz ked tvorcov nieto a konzument zvyknuty jest nema co jest - takze obvinuje tvorcov.

Ale ako píšem hned na začiatku, je sloboda čo ho čaká :) :) :) sloboda zvnutra.

Tot moj nazor ja nebojujem proti problémom ktore vytvaraju ludia ..sam citim ako chutia taketo produkty.

Lebo život je sloboda :)

Vášho syna čakajú krásne časy plné radosti podobne aj Vás Julia :)

Veľa zdravia, lásky porozumenia a humoru prajem :) :)