Rýchla pomoc pri zápale moč. ciest?

RNG

Zapaly su z roznych dovodov a atb su ucinne len na niektore bakterialne zapaly. Na ine nie su ucinne, na niektore su naopak skodlive, lebo znicia nas zdroj obrannych latok, probiotika.Niekedy na to pomoze berberine, co je ucinna latka z brusnic, niekedy sa to da jednoducho vyplachnut branim D manozy, davky 2 gramy(pol lyzicky praskovej) kazde 3 hodiny, 3 dni po sebe. V kazdom pripade radim brat mikrovlakniny a probiotika, lebo mnoho ludi ma poskodenu crevnu probioticku floru.
Samozrejme doplnky ako vitamin C E D-3, zinok jod selen a podobne tu tiez mozu pomoct, lebo zvysuju imunitu tela.

Beee

Kup si urinal, daj si ibalgin a vela pi - hlavne urologicky caj. Pokial ale cestujes mimo Slovenska, najlepsie by bolo, keby si este pred tym isla na pohotovost - daju ti antibiotika a za par hodin su priznaky prec. Drzim palce a prajem peknu dovolenku. :)

meri.m

Ak máš niekede poruke alebo cestou DM drogériu, majú brusnicové kapsuly vo väčšom balení a s vyššou koncentráciou extraktu za nižšiu cenu, ako podobné produkty v lekárňach. A tiež si kúp vitamín C so zinkom, prípadne aj nejaký urologický čaj (praslička, žihľava, zlatobyľ, ihlica, breza, myší chvostík...).

wee8

Kup si tabletky urinal alebo uroval a uzivaj...mne pomohli vzdy...a vela pi aby si vylucila tie bakterie...ak ides na dovolenku k moru tak slniecko, teplo a morska voda ta hned vylieci, len nezostavaj dlho v mokrych plavkach ;-)

Chuducka332

Poradim ti vypi citronovu stavu z celeho citrona s poharom vody a este si daj vitamin celaskon hned a do hodiny si fit