Rande z pokecu

Príspevok v téme: Rande z pokecu
bea7rix

Ahoj. Rada by som pocula nazor ludu...obcas sa zvyknem stretnut s chlapmi z pokecu. Vzdy tomu predchadza dlhsie pisanie a vsetko vyzera z ich aj mojej strany ok, mohlo by to byt fajn stretnutie. Uz som sa takto stretla asi 7x, vobec som nemala pocit, ze by bola nuda, ze by to bolo hrozne a podobne. Vzdy sme dopredu vedeli ako vyzerame :) A po kazdom z tycho 7 roznych stretnuti sa mi chlap uz neozval. Ani sms, sprava, nic. Dovtedy bolo vsetko ok a zrazu akoby utalo. A nechapem to. Bolo to zle? Tak zle, ze sa nemohli ozvat, aspon stylom \"prepac, nebolo to ono..\"? Ma niekto podobne skusenosti?

marko035

Súhlasím s mnohími,že na pokeci je to asi len o tom sexe,ale nájdu sa tam aj výnimky,takže asi by nebolo správne hodnotiť ich rovnako.Tiež som sa stretol s viacerími ženami z pokecu,no podnes sme ostali dobrými kamarátmi(sex som nemal ani z jednou z nich).Našiel som si tam ale vážnu známosť s ktorou som podnes.Chcem tým povedať,ak by hral každý s otvorenými kartami hneď od začiatku,predišlo by sa zbytočným nedorozumeniam

LuckaTJ

V mojom prípade to dopadlo lepšie. Písala som si s jedným chalanom približne pol roka, potom sme sa stretli. Mali sme obaja sladkých 17. Zaľúbili sme sa do seba a od prvého stretnutia patríme iba sebe. Prežili sme krásne aj ťažké chvíle, ale nič nás nerozdelilo. Čoskoro budeme spolu 5 rokov a dodnes spomíname na naše "pokecové rande" s úsmevom na perách. Tak aj tebe prajem veľa šťastia.

fb vs. pokec

Pozri pokec a facebook je v podstate o tom istom, ludia tam hladaju priatelstva aj kamaratov ale mnohi najma muzi hladaju lahko dostupnu trofej na jednu noc. Najma ak maju moznost pisat pod ruskom anonymity. Pozor mnohi si daju akoze fotku na profil ale fotka nemusi byt vobec ich. Takze sa vydavaju za niekoho kym niesu. Uplne situaciu na pokeci ci facebooku vystihuje tato pesnicka kde slecna hlada nieco ine a typek tiez nieco ine. Vid.
www.youtube.com

bea7rix

dakujem za prispevky. Myslim,ze na pokec chodia inteligentni a slusni ludia, a aj pravy opak. prislo mi skratka neuveritelne sproste neozvat sa cloveku, ktoreho zavolam von a som s nim par hodin. a najme ak prechadzajuce pisanie vyzeralo byt v pohode. nuz, asi som velmi narocna..

gustav

Inak taky chlap, co to hra na viac ako 1 stranu, je muzatka, zenska, s nizkym testosteronom.

Umenie je zamerat sa na jednu a tu si aj ziskat.. Len toto povazujem za cestny a tvrdy boj PRAVEHO chlapa!

A ano, suhlasim ze pokec je stoka typu Panonska alebo Slovnaftska..

Pochopitelne, tymito ulicami z casu na cas z donutenia musi prejst aj obycajny clovek, no nebude to tam mat lahke..

Odporucam ine ulice, ked chce niekto seriozneho cloveka, presne ako bolo spomenute, telesne a dusevne.

adr1a

Slovenka. Zrejme si nepochopila, ze ololol..to myslel sarkasticky. Ved nick "nepokec" pisala o inteligencii, hlavne ze sama v jednotnom cisle pouzila opakovane makke i a nie y. Takze ju tym prispevkom s makkymi i, iba upozornoval na to, ze vytyka nieco co sama neovlada, nevie.

denisaf.

bea neries co ma prist aj tak pride len netreba brat muzov ako životnú prioritu a vtedy tá láska príde.. to ja som sa tiež takto stretla s jednym chalanom čo mal ledva 160cm zuby v stave ala katastrofa pivne brucho ale nároky ako na miss na partnerku :D no hrozne myslel si o sebe aky je fešak ešte mne povedal že sa vobec nepodobam na fotky ktore mam na nete popritom to boli fresh fotos :D on tam mal zato fotku par rokov staršiu kde ešte vypadal dobre.. :D muži chcu skratka bez ohladu na sebakritiku seba sameho partnerku vzdelanu stihlu ktora sa o seba stara chodi do fitka dobre zaraba a nonstop veselu :Dvsimla som si ze na pokeci je nehorazne vela ludi strasne malo sebakritickych hlavne muzov..zena ma byt stihla a krasna co po tom ze oni maju pivne brucha ktore im trcia,chlpate hrude a zuby v zlom stave..proste na zene vidia najmensiu chybu krasy.. popritom by nebolo v ich pripade zle realne sa nad sebou zamysliet a popracovat na sebe a potom zhodnotit co mozem ziadat od partnerky..