Pravda?

Príspevok v téme: Pravda?
Gabi567

Ahojte. Chcela by som poradiť ohľadom jednej veci. Priateľ ma prstuje a pri tom sa vždy urobí, ja nie. Má 29 rokov, ja som oveľa mladšia, ešte sme sa nemilovali. Kamarátky mi povedali, že by sa chlap v takomto veku nemal urobiť takýmto spôsobom a môže to pri sexe spôsobiť, že bude rýchlo hotový, ja z toho nebudem mať nič. Je to naozaj pravda? Alebo je to úplne normálne?

Gabi567

Je to možné, že dlhšie nemal ženu na sex. Pravdepodobne v apríli 2014, čo je asi dlhá doba pre muža.

Ako píšete, treba vyskúšať. Ja sa ešte neponáhľam hneď na sex, tak čas ukáže. Verím, že v milovaní si to bude vedieť nejako usmerňovať a nie rýchlo sa len urobiť.

wiener 175

ja mám 29, a mám úplne opačný problem :), ze sa práve pri sexe ci orale neviem spravit lebo mám znízenú citlivost a keby som chcel mozem sulozit aj polhodinu v kuse

liberta25

suhlasim s mesacnym princom. mozno partner nemal dlho sex a je velmi vzruseny. a aj keby, stale po case viete korigovat orgazmus. nahodou je pekne sa takto sexualne hladat.

Mesačný princ

Tak určite by som sa neriadil tým čo ti tu píše Bandolera. Ak je chlap vzrušený, tak sa spraví aj pri obyčajnom bozku ak chce. Či sa to dá trénovať? Jasné, že sa dá a vôbec sa pri milovaní nemusí z toho nič potvrdiť.

Takže ja hovorím opačne. Vyskúšaj to s ním a uvidíš. Ak ten človek nemal dlho ženu, tak je jasné, že sa spraví. Chce to pravidelnosť a možno trošku pomoci. Vzťah je predsa o dvoch ľuďoch a nie o tom, že priateľa niečo frustruje a ty kašleš nato. Je to o porozumení.

Je to tvoj partner. Vyskúšaj a potom sem napíš. Ak neskúsiš tak nič v podstate nevieš. len rady typu ,,jedna baba povedala,,

Každý človek je iný.

Gabi567

Nepotešila si ma teda. Rozísť sa s ním kvôli tomu nechcem, je to dobrý človek a mám ho rada, sedíme si povahovo aj ma priťahuje ako muž. Rozumieme si. Len mi tak občas vŕtalo v hlave, že ktovie prečo nedokázal mať dlhší vzťah ako 2 mesiace a očakávala som, že keď už mal 7 partneriek v posteli, tak by vedel sa ,,ovládať". Dá sa to nejako vyriešiť?

neviem, no..skúste aj iní napísať :)

Bandolera

Na 99,9% sa kamosky nemylia. Zdaleka to nieje normalne. Osobne som sa z tym ani nikdy (chvalabohu) nestretla. Mala som sice v puberte priatela, ktoremu ku ,,stastiu'' stacilo malo, nas pohlavny styk trval v priemere tak 10 minut a frustrovalo ho to. Ja som to z pociatku neriesila lebo som ho velmi milovala, ale casom to uz zacalo vadit aj mne, ze na mna mu neostaval cas... Tak vela stastia, vobec ti tvojho amanta nezavidim...