Vzdavam To

Príspevok v téme: Vzdavam To
Jacki

Ahojte ja som sem uz pisala a prosila o radu a vzdy sa mi tu dobre poradilo,tak pisem znova.Uz som sem raz pisala o mojom priatelovi,lebo som uz nevedela,co si mam o nom mysliet,a teraz po dlhom case s nim mam znovu problem a uz to asi vazne vzdam uz naozaj neviem co a ako dalej.Len tak na pripomenutie vtedy som pisala ohladne toho,ze ma priatel nebral zo sebou na ziadne z ich rodinných akcii.A teraz je to tu zase.Rady z tohto fora mi vtedy pomohli,porozpravala som sa vtedy s priatelom a s jeho mamou,tak ako mi to tu poradilo vela ludi,dopadlo to dobre,povedali,ze do ich rodiny ma chcu a ze ma maju radi atd... No aj nadalej sa vôbec nic nezmenilo.Priatel bol dnes s jeho rodinou na navsteve u jeho sesternice a dostal od nej pozvanie na jej svadbu aj s jeho celou rodinou.Samozrejme,klasika tak ako vzdy bude tam cela jeho rodina,bratranci zo svojimi priatelkami a aj dalsie jeho sesternice zo svojimi priatelmi,len samozrejme zase ja nikam nejdem.Priatel mi dnes vecer zavolal,bol cely stastny,ze jeho sesternica sa bude vydavat,povedal mi,ze tam bude dobra zabava a vela ludi,cela jeho rodina,len ja zase samozrejme nikam nejdem. Niesom vôbec urazliva ani nic podobne,len uz skutocne som z toho zufala,ze ma moj priatel nikdy nikdy nezoberie na ziadnu z ich rodinných akcii,a to chodíme spolu uz 7 rok.Uz ma to nebavi,a neviem si vysvetlit,preco ja nikdy nikde niesom pozvana.Co mam uz robit,som z toho uz velmi zufala.Dakujem za rady.

zuzi74

Jackie, ja by som mu ten rozchod navrhla. Nie som za urychlene rozhodnutia vo vztahu, ale 7 rokov je naozaj dost na to, aby ta so svojou rodinou zblizil, hlavne ak planuje s tebou buducnost ako pises. Ved ked chodia jeho bratranci a sesternice s partnermi na rodinne akcie, kde je potom doslaka problem...

Pisat ti tu, aby si sa tym netrapila nema vyznam. To by predsa kazdeho hnevalo a vrtalo mu v hlave preco sa tak partner sprava. A pytat sa ho na to stale dookola by bolo aj pre mna unavne.

Takze ja navrhujem natvrdo mu predlozit rozchod, ak nie je ochotny nieco menit. Ak ta ma naozaj rad a chce si s tebou casom zalozit rodinu, tak by ti mal aspon vysvetlit, preco ta neberie na rodinne akcie. Podla toho sa rozhodni.

???

Akože moja ty čo riešiš ??? Načo sa to pýtaš tu ked sa to môžeš spýtať jeho a dostaneš priamu odpoved bez zbytočného špekulovania. Ne-ro-zu-miem. Tajíš nám niečo ?

manyne

jacki aj v tom môže byť problém že si moc tichá... musíš dať svetu o sebe vedieť :o) tiež som bola presne taká istá tichá v spoločnosti som si nedala zo slušnosti ani pohárik ale ak chceš s ľudmi vychádzať musíš sa im troška aj prisposobiť... tiež som bola nahnevaná na svet ľudí že prečo nemám kamarádky a potom som to pochopila a ver že je to hrozne ťažké priznať si v čom máš chyby ako človek..aj ja som trpela a plakala kym som pochopila... naučila som sa že musím byť otvorenejšia prístupnejšia ľudom kecať s nimi :o) teraz ubehol nejaký čas a ja sa cítim výborne pretože bojujem zo svojim strachom z ľudí... bola som tichá a utiahnutá pretože mi jedna osoba v živote veľmi poškodila a taktiež sme mali ako deti zlé detstvo..darmo nieslo sa to somnou . jedného dňa som to všetko hodila za hlavu a začala žiť... možno tam je problém neviem... a s priateľom by som sa určite porozprávala má súrodencov? ak áno majú partnerov partnerky ktoré berú na tú svadbu? veci treba riešiť otvorene nie ich dusit v sebe.. škodí to ver mi

Jacki

Nie nebyvame spolu.Ano planujeme buducnost,on sa chce so mnou ozenit a chce mat aj babo to mi povie kazdy den.Tak preto tomu nechapem.

anjelik *

Ahoj, spomínam si na teba. Možno som aj ja niečo písala. :o)

Nechtiac ma napadol Twilight a Bellina prvá návšteva. :o))) Sedem rokov vzťahu je teda ozaj veľa. Vy spolu bývate? A čo plánujete do budúcnosti? Deti?

Ak bývate spolu, chodia k vám jeho príbuzní? Čo tak zorganizovať pod nejakou zámienkou oslavu a pozvať celú tú ich rodinku *Úžasných*? Ty ich konečne spoznáš. Vieš, ako sa vraví, ak nejde Mohamed k hore, ide hora k Mohamedovi. To jeho, milujem ťa. Skôr mi príde..vyhovuješ mi.Tým, aká si. :o) Ale milujem, znamená aj chápem.A on by mal pochopiť, že tebe záleží na zoznámení sa s nimi a že chceš byť súčasťou ich životov. Len niečo vo mne ma varuje, daj si pozor na to, čo si praješ, lebo sa ti to splní. :o))

Ak reči nepomáhajú, prejdi k činom. Nie k rozchodu, ale teda si ich k sebe pozývaj. Slušní ľudia to zvyknú oplácať. Ak sa tak nestane, tak aspoň vieš, že ti ozaj nemusí byť ľúto, že ťa k sebe nepozvú.:o) Ak odmietnu, tak rovnako. Netreba sa trápiť pre blbosť druhých, na trápenie vystačí aj naša vlastná. ;o)

Jacki

Ja som velmi ticha,kludna povaha som taka utiahnutejsia.Pit nepijem vôbec,neznasam alkoholikov,takze v tomto to urcite nemoze byt.Co mi odpovie na otazku,ked som sa ho opytala preco ma na ziadne ich rod.akcie nezoberie?! nic,je ticho,alebo mi povedal,ze sa doma o tom s rodinou porozprava,ci by mohol zobrat aj mna toto je vzdy jeho odpoved.A odpoved na dalsiu tvoju otazku naco ma somnou vztah dostanem vzdy odpoved.Milujem ta velmi.Ja tomu celemu nerozumiem.

ivobrick

Jacki - bezni ludia ked maju svoju polovicku, chodia s nou/nim automaticky vsade na taketo akcie, bez akehokolvek pozyvania toho druheho partnera. Aspon v nasom type civilizacie.

S tvojho rozpravania vypliva len jedine, bud prvy pripad co som pisal alebo ine vierovyznanie.

Co odpovie na otazku preco si ma nevzal?

Co odpovie na otazku naco ma vlastne mas?

Nedava mi to zmysel, ten vas vztah.

Mas pravdu, logickejsie by bolo to ukoncit a najst si normalnejsieho partnera, vlastne ty ani nic navyse/nenormalne nechces..

(ak to teda neprehanas s alkoholom, nevystrajas na takych stretnutiach, prepac ja pocitam so vsetkymi moznostami, nepoznam ta)

prezyvocka88

jacki ked ta niečo trápi normálne mu to povedz netrp nedus to v sebe to je najhoršie lebo ubližuješ sebe ja by som sa ho normálne spýtala prečo nejdeme spolu no čo je natom preboha vy ste spolu 7 rokov? to ako sa správa ?

Jacki

To aj mna Ivobrick som z toho velmi nestastna a uz vazne neviem,ako dalej dokonca aj ked jeho otec oslavoval jubileum vsetci tam boli,len ja nie nepozvali ma :( a teraz aj ta svadba vôbec nic:( Priatel mi vzdy potom len vsetko porozprava,ako bolo,ako sa mali atd.. a ja sa vzdy musim velmi premahat,aby som sa nerozplakala.Myslim si,ze najlepsie asi bude sa s nim rozist.Co myslis?