Čím staršia tým menej záujmu

Príspevok v téme: Čím staršia tým menej záujmu
Lucka190

Zdravím

Chcem a opýtať ,som v puberte (14) neviem či je to u mňa normálne ,ale prestávam mať záujem o všetko.Čím som staršia tým ma menej niečo prekvapí.Jednoduche nudím sa.Nemám nejakú depresiu ,ale cítim sa zvlášne.Všetko v škole ma nudí :( a ešte keď sa na to mám sústrediť :( .Skúšala som ,že v škole budem viac pozornejšia a ktorý predmet ma chytí ,ale nič všetko je ako keby bez ničoho.V škole som tichá som skôr poslucháčka ako hovorca.Trpím nejakou psychickou poruchou?Čo mi da zmysel do života?PREČO SA NUDÍM A NIČ MA NEBAVÍ?

Ďakujem

Cariboo

pochybujem ze toto je bezne, prave z z mojho okolia boli ludia v puberte ako vystrelene sipy a zaujimalo ich vselico. samozrejme kazdy isiel svojim smerom :D

neviem co ti poradit, mozno by si potrebovala len zmenu prostredia

Filip TT

Ludia v puberte toto zazivaju. U teba je pozitivne, ze si to na sebe vsimas a mas od seba odstup. Pretoze mnohi veria, ze kedze nemaju o nic zaujem a nudia sa, ze zivot je naozaj nezaujimavy a nudny.

Pravda je taka, ze zivot je zaujimavy, vzrusujuci a hraje sa v nom o vela. Caka ta v nom vela bojov, radosti a sklamani. Pridu casy, ked sa ti ten svet, ktory mas v 14. rokoch bude zdat uzasny, jednoduchy a cisty.

Venuj sa niecomu blizsie, aj ked sa ti zda byt nudne a uvidis, ze ked do niecoho preniknes viac ci uz je to umenie, sport, poznanie... najdes v tom krasu a bude sa ti to javit zaujimave. Nezaujimave sa ti to zda byt preto, ze o tom malo vies.

Vo vseobecnosti mozno povedat, ze zivotu davaju zmysel laska a poznanie a to vo vsetkych formach.