Vzťah a peniaze

Príspevok v téme: Vzťah a peniaze
striebornaminca

Ako je to vlastne vo vzťahu s peniazmi ? Koľko to vychádza mesačne na všetky tie blbosti ako sú večere, darčeky, nejaké cestovanie, kultúra a tak...

Ja by som chcel nejakú babu, ale neviem, či budem schopný to všetko zatiahnuť. Mám 21 rokov, študujem na VŠ... cestujem ďaleko každý deň, nemôžem si dovoliť byť celý čas v robote, lebo musím sa aj dosť učiť aj mimo školu, lebo to čo chcem v budúcnosti robiť jednoducho vyžaduje fakt dosť driny čo sa vzdelávania v oblasti týka.... (a nebudem to tu konkretizovať tak sa ma to prosím nepýtajte, nechcem aby ste ma súdili podľa toho čo študujem...)

Teraz som bez práce. Ale už si hľadám ďalšiu. Počítam, že mi to vychádza tak, že budem môcť robiť aspoň 3 dni (sobota,nedeľa, nejaký deň v týždni) a niečo medzi tým, ale to zarobím fakt málo, nejakých necelých 200 €, ale to všetko musí ísť do školy, do jedla, do oblečenia, a proste do prežitia a nič mi nikdy neostane... Som z chudobnej rodiny, nič nemáme, stále len dlhy a to je celé, tento zasraný systém... musím dávať peniaze domov a keď niečo chcem tak si musím vypýtať a povedať na čo to je, lebo počítame každý cent aby nám vyšlo na jedlo...
Nedá sa inak, musím byť 7 dní v týždni aktívny bez oddychu... ale to nejak zvládnem, dúfam...
Nemal som proste to šťastie, nikdy som nebol nikde na výlete alebo na dovolenke... to je pre mňa (zatiaľ) neznámy svet. A keď vidím ako všetci naokolo si chodia kade tade a majú na všetko tak ja neviem..

Hormóny sa vo mne búria, mám chuť všetko roztrieskať, pretože v 21 rokoch som stále panic a nikdy som nič čo sa vzťahov týka nezažil... ostatní v mojom veku už majú vážne vzťahy, večných partnerov a tak... a ja nič, ja muzikant.....

Rozmýšľam nad tým, že sa pokúsim našetriť a zaplatiť si aspoň za sex, nech už viem čo to je, nech zažijem niečo viac než len to čo na obrazovke monitora... 50-80 € dať dokopy snáď nebude problém... pretože už ma to fakt doslova štve a cítim sa z toho hrozne, doteraz ma to netrápilo, ale čím ďalej sa nad tým zamýšľam, tým viac mám ten hnusný sťahujúci pocit, pretože čas uteká strašne rýchlo a život je krátky.

Čo mám robiť ? Vadilo by nejakej babe, že som z chudobnej rodiny a nemôžem si dovoliť len tak utrácať peniaze ?

sasdq

0vecka - noooo, jednorázových 1000 euro ho nespasí, ale keď mu bude pravidelne pribúdať 1000 euro a viac, tak časom to pôjde, sebavedomie a všetko s tým súvisiace.

0vecka

sasdq na druhu stranu a to ruku na srdce daj tomu panicovi 1000 EUR mesacne a tiez nic nesplasi.... neni to o peniazoch peniaze su jedna premenna ale zdaleka nie ta najdolezitejsia ale inak suhlasim

sasdq

Ťažká socka na VŠ môže mať vzťah, ale za predpokladu, že dobre vyzerá, športová postava, alebo ak toto nemá, tak je to ťažký extrovert, ktorý tú babu doslova ukecá. Musí mať skúsenosti - s balením, s chodením, suverén, ktorý aj hrdý aj na to to, že momentálne nemá peniaz, ale ON študuje top školu a keď nie tak to vie babe takto podať. Proste je to frajer aj v tričku od číňana.
Zadávateľ nemá skúseností, je nadržaný jak stepná koza, zamindrákovaný PANIC!!! a to ženy vycíti na kilometer, z porna na webe nemá tušenia, ako taký sex v reáli prebieha. S týmto nemá šancu a to môže osloviť všetko mestské osadenstvo v sukni.
Chlapec potrebuje dospieť, postaviť sa na nohy, získať sebavedomie a to nejde šmahom, ruky. Musí si to vydrieť a až potom príde vzťah. Čo sa týka ostatných, no vieš, nie každý máme rovnakú štartovnú čiaru, niekto dostane od rodičov podnikateľov vodičák, motorku, byt, auto a ty si to musíš vydrieť sám, nik ti nepomôže.

Gabca32

Je smiesne ze taketo temy tu dookola pisu studenti zo zlych pomerov. Ja vas decka nechapem. Ked nemate peniaze preco sakra nejdete po strednej skole do roboty alebo do zahranicia pracovat? Vy si fakt myslite ze vysoka skola na Slovensku vas spasi a ze po jej ukonceni budete mat super zivotnu uroven a kralovsky nastupny plat? mozno ked studujete IT alebo zubarinu/ lekarstvo... Ale inak to fakt NEMA vyznam. Ja som tiez hned po strednej isla do prace lebo som nechcela stracat roky a uz byvam vo vlastnom byte . AJ ked umyvate riady v Rakusku sa budete mat lepsie ako clovek s vs na Sk. Zial bohu sprosto napisane ale je to tvrda realita. Kamaratka je cerstva mgr a ponukli jej nastupny plat 450 v cistom. Toto je Slovenska realita.

0vecka

Mesačný princ tazka socka je imho niekto kto je na Tom financne tak ze ked sa mu znici neplanovane napr vetrovka tak si novu musi kupit v sekaci lebo na novu naozaj nema. Aj ten posledny bufet si moze dovolit len vynimocne a vsebecne je odkazany na to aby vyuzival najlacnejsie riesenia. Min polovica zien okolo 20tky toto nevidi ako problem

0vecka

trololo jj my sme mali tiez na vyske tazke socky a tak polovica Bola zadanych. a musim povedat ze tak mozno tretine z nich som aj zavidel ze co splasili. podla mna clovek bez penazi sice nema sanca nabalit urcitu skupinu zien ale je stale z coho vyberat. Ak niekto hovori ze si kvoli peniazom v takomto veku nikoho nevie najst tak su to len vyhovorky

trololo

Neviem, preco ten pesimizmus. Som sice zena, ale vo vyraznej dobe nasho vztahu som tieto veci tahala ja. V inom obdobi zase partner. Takze predstavu mam. Zvysne casti prispevku si si nevsimal?
A ano, parkrat som rozbila tazko zarobene peniazky na brigade na veceru, ked moc penazi nebolo, tak som varila doma.
A ked som bola na vyske, tak sme sa s ex delili pol na pol.
Co sa auta tyka, pocas celej vysky som auto nemala, naco aj, vlakom a busom sa da mnohokde dostat a je to sranda. Auto je zbytocne nakladne a pokial clovek nema pracu, tak ho ani nedokaze financne tahat. Ale neni nic divne na tom, ze vysokoskolak nema auto, mnoho mojich kamaratov ho nema doteraz a partnerky a priatelky maju.