Žalúdočné problemy

Príspevok v téme: Žalúdočné problemy
Hakuma

Zdravim chcela by som sa opýtať či mi viete pomôcť. Mam žalúdočné problémy koleno skopiu teda od vrch aj od spodku absolvovane všetko čisté. krv čistá alergie na stravu čiste, tlak mi kolíše nenormálne moc 170/100 keď sa najem. Keď dlho sedím nič nerobím 105/62 a podobne. štítna žľaza čistá milión vyšetrení s krvi s moču všetko čisté a už má lekári nechcú riešiť lebo že som zdravá. Tak prečo keď niečo s papam zostane mi strašne zle. Začne semnou mikat (triaška) a chce sa mi kakať a nedá sa. Neviem či je toto poriadku. Ráno keď stanem páli má ale nie zaha, keď večer idem spinkať nesmiem ležať na boku lebo zostane mi zle.Stale má niečo tlačí pod hrudníkom. Už fakt neviem. Ďakujem.

Kapor1245

A nemozes mat trebars daku alergiu na jedlo alebo histaminovu intoleranciu? S tym jedlom vyskusaj ho jest pomalsie nie za 15 minut ale vyclen si nanho aj 3 hodiny a jedz ho po castiach kazdych 15 minut . Ja som mal tiez s tym srdcom problemy po jedle ale odkedy jem takyo tak je to ovela lepsie

hehe1

philips netrep zase, dobre, slovenski gastroenterologovia su slabi ako caj a ich metody siahaju do roku 1990, to je vzdelanostna hranica, kde sa pohybuju, takze, to ze nic nezistili neznamena, ze je blazon, uz ma vazne vytacas s tymito tvojimi kravinami ....

abcde123

Tiež mám problémy s trávením a veľmi mi pomáha keď dodržiavam dietu, ktorá vyzerá nasledovne:

Ráno keď vstanem dám si hrnček čaju (slabého repíkového) potom si uvarím mlieko, asi tak jeden hrnček a to mlieko zjem so suchárom PENAM.

Potom na obed mi najlepšie robí zeleninová polievka - mrkva, kaleráb (nie vývar z mäsa) a druhé jedlo varené zemiaky a k tomu kuracie mäso varené na vode žiadna omáčka, masť atď.

Potom keď vyhladnem po obede, si dávam biely jogurt sabi so suchárom alebo s grahamovým rožkom kúpeným v obchode agro milk alebo billa, ale nie v každom obchode majú ten správny typ grahamového rožku.

Ďalej na večeru mi najlepšie robia tiež varené zemiaky na vode + môže byť aj kuracie mäso.

A počas dňa mi najlepšie robí keď pijem slabý repíkový čaj od smädu a tiež aj minimálne jeden hrnček repíkového čaju s dávkovaním normálne podľa receptu na obale - 1 malá lyžička a vylúhovať asi 10 minút.

philips

Ahoj, ak ti vyšli všetky vyšetrenia v norme, tak je odôvodnené podozrenie, že všetky tvoje ťažkosti sú psychického pôvodu.