Vyrazka na cele

Príspevok v téme: Vyrazka na cele
mato321

Dobrý deň,

volám sa Maťo a mám 14 rokov. Mám akné, a celkom premnožené. Ale posledné 3 mesiace mám na čele jeden vred, ktroý som si doteraz len 1 vytlačil z dezinfikovanými rukami a vatou, a bolo tam strašne veľa hnizu a zlej krvi. Myslel som si že už je navždy koniec, ale omyl. Stále ho tam mám! Síce trochu (trochu) menší, ale ajtak. U kožnej som bol 20 miliárd krát a každý hovorí to isté- zmiznú ti, ale treba si ich natierať anti-bio mastičkami, ktoré používam asi tak 1x do týždňa- a to ich mám už mesiac. Prosím o radu, alebo skúsenosť, či už toto niekto nemal. Dik

sunnysweetie

ahoj..mne na akne pomahalo pocas puberty toto:
antibitotikova masticka aknmycin..s tym som bola velmi spokojna..
potom mi niekto poradil, ze na noc si mam davat obycajny tekuty puder na tie pupaky..to mi veeelmi pomohlo!!!to mi ich vysusilo..
rano si to potom umyjes mydlom DOVE.
skus to,je to dobre..mne to pomahalo .
veľa ššš :O)

kikkka

1x do tyždna????Vsak to je malo.Kazdy den by si si to mal davat.Moj brat toho mal tiez vela.Siel na kozne tam mu predpisala zinerit.Musel to natierat rano i vecer a cely mesiac takto to slo.Použival to asi 2-3 mesiace a zmizlo to.Mal toho ovela menej.Teraz už len dava taky gel a ma len 3-4 vyraski ale to mu ani nevidno.Nech ti skusi dat zinerit a uvidis ako ci sa ti to polepsi alebo nie.Ja si myslim že ano.