pekné pleť

zaya

..ahoj tinka5..mohla by som ti poradit, moja kolegyna mala plet v hroznom stave, mala problem s mazovymi zlazami..dermatologovia jej odporucili maste, ktore jej spalili tvar, tym nechcem povedat, ze vsetci dermatologovia nie su odbornici..ale potom zacala pouzivat kozmetiku mary kay a postupne, nie hned sa jej plet zmenila na nepoznanie, teraz vyzera super..clovek by nepovedal, ze mala niekedy problem s pletou..posli mi foto so stavom tvojej pleti na zajacikova.mk@gmail.com
..mozno ti poradim, co by ti pomohlo

ivana

malinka

risinko: trochu to prehanas, to sa ma kremovat 40tkou cely rok? Pretoze niektori ,,odbornici" to tvrdia. To je akoby si sustavne drhol byt Savom- aj tak by si neodstranil vsetky bakterie a este by si pripravil imunitu o moznost poplasne ho nacviku-tak je to aj so slnenim. Vsetkeho vela skodi, aj ochrany, skvarenia sa. A okrem toho u niektorych ludi vznika tzv. Mallorca akne-reakcia zloziek opalovacich kremov a slnecneho ziarenia, takze to je len zhorsenie.

risinko

nepocuvaj milenku. plet sa len vysusi!a v starobe budes mat zo slnka veľa vrások.radsej sa pred slnkom chran vysokymi faktormi!!!

risinko

potreby:morská soľ,horúca voda do horúcej vody daj morskú soľ a naparuj sa nad nou denne 5 min.s 3 prestavkamitrvajúcimi 3 minúty.plet sa vyčistí :)

nunulik

Amica - cistiaca voda, su rozne druhy vyzivujuca a pod.. cistiaca velmi dobre. Nejst moc sladkeho , zelenina ovocie a aj to slniecko. pomoze istotne dost.