sex s partnerom

Príspevok v téme: sex s partnerom
soňaja

ahojte
mám partnera už takemr 10 rokov je medzi nami 11 ročný rozdiel, ale o to nejde, snáď. môj problém je v tom že nemám absolútnu chuť sa s ním milovať. chuť by aj bola ale keď nie je doma alebo som s ním práve neni. a do večera s ato žial vytratí. asi aj únvaou, alebo väčšinou lebo stávam ráno o 4,30 a to každý deň a večer s malím o 21,00 končím. dokonca som sa pristihla že že častejšie sa mi o tom sexe sníva než po ňom túžim. a dokonca je to v tom sne také skvelé. vlastene neviem čo si mám mysleť. vzťah nám stroskotáva pretože sa nemilujeme pomali už ani raz do mesiaca - teším sa na menzes aspoň sa mám na čo vyhovoriť.
proste sa my nechce a nebudem sexovať na silu. a druh my zase povie nech sa prispôsobím nech ho netrápim a j a zase že tak sa budem trápiť ja a dokola dokola a že nech sa dám liečiť atď atď.

kikus

Ja som tiez cakala, kto na tuto otazku "odpoviet", totizto mam uplne rovnaky problem. Keby bolo na mne, ja asi ani sex vobec k zivotu nepotrebujem. Uz som aj zmenila HAK a nic, pripisujem to tomu, ze nemame vlastne byvanie a pod. Ale je mi toho mojho chlapa aj luto a necudujem sa, ze potom si hladaju milenky, ale to predsa nechcem, takze kazda rada dobra... Cakame:-)

soja

si zlatá že si odpísala. cez víkend sme sa o tom porozprávali (nebolo to len v tom sexe ono bolo toho viac aj tých problémo v a správania sa medzi nami). bolo nám fajn normálne vážne až dva dni z sebou, to je u mňa rekord. a navyše včera a dneska som celý deň premýšlala, že večer bude sex. ty vaďo neviem kde sa to vo mne berie. uvidíme dokedy. vážene som si ho po tej rozprave vykreslila trošku v krajšom svetle a išlo to a ide to, počúvaj ja som sa dosť dobre nažhavila teda ja to nerobievam pravidelne al celkom ma tá myšleinka a realizácia nažhavila a začalo to len tak že tak dnesak mu dám z povinnosti. neviem ako ty ale ja sa dole neholievam kompet, ale prá krát my muž povedal nech sa oholím a ja reku nie lebo potom to dosť pychá keď tie chĺpky rastú tak som sa kôli nemu oholila a to už ma dosťa rajclo a kúpila som sexi novahivčky, al eto sa nedá každý týždeň , to je len tzaká náplasť, a zase kolko krát som aj chcela ale prišiel večer a bola som taká hotová, že som zaslpala a niekedy by som aj ale neviem sa donútiť začať normálne som taká leníva že neviem ani nájsť slová

jaa....21

Ahoj. Neviem, či ti pomôžem. Mám len 21 rokov. S priteľsom spolu chodíme už 4 roky. žijeme spolu 2 a pol roka. Zo začiatku sme sa milovali aj parkrat za den ale jak sme začali spolu žiť, tak sa ten počet milovaní znížil. Tiež chodím domov unavena a nemam chuť na nič, iba sa vyvailť v postely. Hovoriš, že niekedy to nemate ani raz za mesiac. My to máme aspon raz za týžden a aj to mu je malo. On by mohol proste furt. Stále koli tomu medzi nami vznikali spory. Ale teraz sa s tým proste zmieril. Zistil, že netreba myslieť iba na seba, ale aj na mna. Ja som zmenila antikoncepciu,lebo tu čo osm mala mi značne znížila libido. Skúste si o tom pokecať, prípadne zmeniť HAK. My sme vyskušali aj rôzne afrodiziaká, ale nepomohlo. Proste ked nemam chut, tak nemam chut.