Naozaj musím pri diéte hladovať?

Príspevok v téme: Naozaj musím pri diéte hladovať?
hazel

Naozaj musím hladovať? Ja si dávam pozor na kalórie v jedle aj na tuky aj sacharidy, ale najem sa vždy keď som hladná cca. každé dve hodiny nejaké ovocie alebo zeleninu prípadne nízkotučný tvaroh s banánom denne si aspon raz trochu zacvicim aj ked momentalne na fitko nemam. Myslite ze je to okej?

hazel

No ja chodim peso...nemam tu bicykel ten mam doma tu som len v prenajatom byte. Ale aj tak idem vzdy tak ze nestiham takze do skoly pridem dost donicena :)Chcem trocha schudnut nie vela lebo ani niesom velmi tlsta len to ze mam nejaku nadvahu sposobilo asi to nepravidelne stravovanie

renky

aj ja chcem mat dieta a aby chodilo tak daleko do skoly:)) ale nie, a zostihleli ti nohy z bikovania? davas si najmensiu zataz vsak?

mentolka

Ja kazde rano idem na bicykli s dcerou do skolky 5km (ked je sneh a lad tak nie),vratim sa domov, to uz mame 10km. a poobede idem pre nu- cize dalsich 10.Nohy mam vysportovane ako delostrelecky kon,mozem ist kludne na tour de france.Neviem co je chripka ci prechladnutie a postavu mam odvtedy super aj bez diet.Takze hor sa na vzduch a hybme sa (anorekticky nemusia - riziko zlyhania organizmu xixi)

vendo

Dieta NEZNAMENA hladovat. Ale vyvarovat sa nezdravym jedlam ako vyprazane jedla alebo cukrovinky... Obmedzenie tukov.. Prirodne tuky mozes. Aerobka a zdrava strava = chudnutie :)

RNG

OK.
Prechadzky na cerstvom vzduchu su zadarmo.Fitka su na tvarovanie tela, na zdravie stacia prechadzky.
Fitka maju vnutornu cirkulaciu vzduchu(vzduch je zamoreny a plny bakterii a virusov). Hlavne teraz, v chripkovej sezone sa treba vyhybat miestam s vela ludmi uzavretymi v malom priestore.