je mi mizerne

Príspevok v téme: je mi mizerne
carolina

Ahojte.
Citim sa strasne.Som vydata 5 rokov a asi pred mesiacom som na jednej party stretla stareho frajera a vyspala sa s nim.bez ochrany.Teraz som tehotna a neviem co mam robit.Moze to byt aj muzove lebo posledne mesiace sa tiez snazime o dietatko.Ja sa zblaznim stale len premyslam.POradite nieco?

usiko

carolina, urobila si to, co si urobila a nikto ta nema pravo sudit, lebo nikto nevie, ako by sa bol zachoval v tvojej situacii.....veci sa stali teraz co? tak, ak nechces stratit manzela, a ten pan, s ktorym si sa vyspala nie je potencialny partner, tak treba sa tvarit, ze nic...ak treba, vyhladaj psychologa, ten ti urcite pomoze vyrovnat sa s vecami tak, aby si este prezila krasny zivot s novym dietatkom....

[zruseny12]

carolina,v prvom rade si nemala spat s niekym inym ako s manzelom...ale stalo sa...teraz ked si tehotna tak sa netrap,lebo ublizis len sebe a dietatu a mozes aj potratit,ked nebudes v pohode...cas to vyriesi.../aspon druhy krat si uvedomis,ze nevera nema zmysel,a ze ti nestoji za to,ked sa teraz trapis,kazdy robi chyby.,eraz sa zameraj na to,ze si tehotna a zabudni na to, co si urobila...prajem pekny den...

lette

moja suseda je uz 6 rokov vydata a s manzelom nemozu mat deti on je nepolodny.suseda bola vlani na vianocnom vecierku kde sa vyspala s kolegom z prace a teraz je o chvilu v 4 mesiaci a su s manzelom najstastnejsi na svete,vsade sa chvalia ze budu rodicmi a ich radost je neopisatelna.jej muz vie o tom ze je neplodny a vobec mu nevadi ze ho podvieedla,nic sa jej nepyta s kym to bolo a pod.kolega z prace takisto nevie ze je v tom namoceny prave on.Vidite a vsetci su spokojny a nechcu to menit nejakymi priznaniami a zbytocnostiami.Ale to je asi iny pripad ako tvoj.Len tym chcem povedat ze je zbytocne sa priznavat-asi.

pm

qqqqq, ti urážky si si mohol/ mohla odpustiť, nevieš ešte čo teba v živote postretne. Čo spravila, to spravila, už sa to späť vziať nedá. Určite sa nemá čím chváliť. Teraz je len na nej, čo spraví. Ale pamätaj Carolina, že tvoj manžel na to môže prísť, hoci aj neštstnou náhodou.

shi

nezblaznis sa neboj,akurat tymi svojimi pocitmi a myslienkovymi pochodmi trapis dietatko v brusku ktore za to absolutne nemoze aku ma trafenu mater.Tiez nechapem ako mozes milovat svojho muza a nieco take urobit s frajerom,ale neodsudzujem ta zato je to tvoje svedomie,tvoj zivot a aky si ho spravis taky ho mas.V kazdom pripade sa sustred na to malicke,nech je zdrave a manzelovi nic nehovor,nechaj ho v tom ze to dietatko je jeho,zbytocne by si tym ublizila vsetkym trom.

sely

Ani sa ti nedivím že ti je mizerne. Mne je mizerne tiež, už niekolko mesiacov a to presne z opačného dovodu. Držím v náručí vnúčika a viem že to nie je moj vnúčik. Moj syn po prekonaní choby v detstve je sterilný. Nikdy som mu to nepovedala (nechcela som aby sa tym trapil)a teraz nasledok mojej mlčanlivosti držím v náručí a MUSIM mlčať naďalej. Milujem chlapčeka nadovsetko na svete i ked viem ze je splodeny z nevery.Je to dietatko bez viny a nikdy nesmie trpiet za prehresky dospelych. Neveste som to povedal a odpustila jej s tym aby sa snazila byt dobrou matkou a mojho syna spravila stastnym otcom. Ty sa hlavne zameraj na dietatko ktore nosis. Daj mu vela vela lasky a svojho manzela urob stastnym ockom.Nema zmysel aby si nieco skumala , nic tym nevyriesis, budes sa iba trapit a porodis nespokojne dietatko.

qqqqqqqq

Hovado jedno, aby tvoj muz nedostal pohlavnu chorobu od teba!! na bastarda bude platit, ty si taka hnusna p--a...preco si sa vyspala s tym frajerom? Ma vari ineho vtaka ako tvoj muz? nechapem, ale normalna milujuca zena, ktora tuzi mat s manzelom dietatko by to nespravila.