UZ NEVLADZEM ANI CHODIT :'(

Príspevok v téme: UZ NEVLADZEM ANI CHODIT :'(
mimimyska

MINULY TYZDEN SOM DOSTALA VELKE BOLESTI NA LAVEJ STRANE V PODBRUSKU,KTORE SA ZA PAR DNI PRENIESLI DO OKOLIA VAGINY. DO PREHLIADKE U DOKTORA{KED MI ZACAL UZ DOST BIELY A HUSTY VYTOK SOM SA DOZVEDELA AKURATNE TO, ZE MAM PRAVDEPODOBNE INFEKCIU A MOJE PROBLEMY SPOSOBUJ AJ ZAPCHA /KTORA MA TRAPI MIMOCHODOM UZ ZOPAR ROKOV/. A TAK MI MILY ANGLICKY DOKTOR /SOM TOTIZ V ANGLICKU/ PREDPISAL PREHANADLO-NEUCINKUJE,UROBIL VYTER-ZAJTRA VYSLEDKY,PREDPISAL COSI AKO IBUPROFEN..A BOLO VYRIESENE..NEHLADIAC ZE MA ZVIJALO V KRCOCH.TAK SOM TO ZATIAL DAKO PREZILA V HORUCKACH,ZIMNICI...AZ DODNES...VYTOK CIM DALEJ VO VACSOM MNOZSTVE,A NA LAVOM PYSKU SA MI VYTVORILA DOST VELKE NAPUCHNUTA HRCKA-MOZNO JE TO LEN OPUCHNUTIE,NO MNE HLAVOU PREBEHLA UZ AJ RAKOVINA..KED STOJIM,SEDIM,LEZIM-POTREBUJEM SI NAJST POLOHU..ALE I TAK TO CASOM STRASNE BOLI,ZE MUSIM AZ PLAKAT..NEVIEM CO MAM ROBIT..DOKTOR MI KAZAL POCKAT DO ZAJTRA NA VYSLEDKY.. MAT PROSIM NIEKTO NEJAKU PREDSTAVU CO TO MOZE BYT? AKO POMOCT? DAKUJEM...

RNG

Madman, pichanie pri srdci(kratkodove,,krc trva 10-20 sekund max) mam aj ja z casu na cas. To je ale nervova zalezitost, podobne ako krce v nohach, pravdepodobne to je nieco ako lokalna tetania, tj sposobene nedostatkom draslika, vapnika alebo horcika najpravdepodobnejsie.
Nqajlepsia obrana vtedy je na chvilu kompletne vsetko vypnut, nech sa to ukludni. To mi poradila moja mama kedysi davno a pracuje to dobre dosial. Keby som sa to snazil "rozcvicit," mohlo by to viest k arytmii a poskodeniu srdcoveho svalu(krcovite trhanie)
Tym ze jem viacej zeleniny uz roky som to nemal.

RNG

nattokinaza je enzym vytazeny z natto kvasnej bakterie, ktoru pouzivaju Japonci na svoje kvasene sojove jedlo(mimochodom , odporne smradlave, horsie ako stare syry) enzym nattokinaza ake dochadza v malickej kapsulke, ziadny zapach, ziadne bocne nasledky, ale neodporuca sa brat so chemickymi riedicmi krvi(warfrin, coumadin)
Inac ludia, co maju hustu krv a mnozstvo tromboidov by ho mali pouzivat pravidelne, alebo aspon enzym Bromelain(z ananasu).
Kazdemu odporucam cistit si cievy branim lecitinu 1 az 2 krat do tyzdna lyzicu. Tym sa vyhnete zapchatiu ciev a porazkam, infarktom a zlyhaniam organov, sposobenym zlym privodom krvi.
...Spat ku krvnum zrazeninam: niektori ludia, hlavne stredoeuropania, maju vzysenu zrazanlivost krvi, dokonca sa to nazyva Mideuropean fibrilation syndrom, ze sa vytvaraju dlhe krvne fibriny, pokryvajuce steny ciev a ztazujuce prestup kyslika do tela. Toto vedie k oslabeniu, unavam a zhorsenej regeneracii tela.
A vtedy sa nattokinaza zide, pouzivana ako cistidlo, svojou fibriolytickou funkciou.
Inac podobne posobi aj serrapeptaza.
Zatial dovazam len bromelain(ovela lacnejsi) a ine traviace enzymi, ak by bol zaujem mozem doviezt aj nattokinazu(pripadne nattozyme) alebo serrapeptazu(pripadne serrazyme)

sempirocka

madman, to pichanie pri srdci trapi aj mna velmi dlho,asi od 17r a teraz mam 24 a bolo to od chrbtice.. ked som zacala cvicit na chrbticu, zlepsilo a obmedzilo sa to... proste ti picha nieco do pluc :)

madman

RNG nie je nebezpecne, pri kazdom poplachu sa tym davkovat? boze, ja som strasny paranoik, mavam silne pichanie pri srdci, casto sa mi az nadychnut neda, ale v 20 este infarkt velmi pravdepodobny nie je .. a mam to uz dlho .. asi to kazdy pozna, teda, ked som sa pytala, tak sa nik netvaril, akoze umieram, ale keby som mala podobny pripravok, tak to asi beriem denne, aky som ja strachopud :D

mimimyska

DAKUJEM LELI 12.ja ti tiez drzim palce. momentalne sa citim hrozne..akoby ma cosi dusilo..to bude asi tymi liekmi..dali mi ich zjest naraz 9 proti bolesti..a pomaly si prestavam citit aj srdce..

leli12

mimmyska drzim Ti velmi palce, ja zasa idem zajtra na sono prsnikov, lebo mi dnes gynekologicka nasla hrcku a tak...
RNG prosim Ta co je to ta nattokinaza, kde sa to da zohnat...

mimimyska

RNG,ASI AJ JA BUDEM MUSIET COSI NAJST PRE KAZDY PRIPAD...VIES, MOJ OCKO PRED PAR ROKMI MAL DOST TAZKE INFARKTY,KTORE SPOSOBILY NAJMA TIETO KRVNE ZRAZENINY,AI JE TO DEDICNE,PRETOZE Z OTCOVEJ STRANY BOLI INFARKTY NA ZIVOTNOM PORIADKU :'(

RNG

Ja si drzim pre pripad krvnych zrazenin doma velmi ucinny enzym na rozpustanie krvnych zrazenin, nattokinazu. Ta je ucinnejsia ako heparin a ucinok ma vyse 6 hodin(heparin len 20 minut)
Takze ked citim tazobu alebo bolest kdekolvek v tele, pre istotu si jeden dam(2000FU0 casto je to falosny poplach, lebo bolest je z niecoho ineho, ale ja nechcem riskovat ziadne blokady porazky a infarkty kvoli nejakej drobnej krvnej zrazenine.
....
Aj bromelain pomaha, ale nie je ani zdaleka tak ucinny.Aj pancreatin a rybaci olej.

mimmyska

DAKUJEM BABENKY.
TAKZE PRVA SPRAVA-VYSLEDKY V PORIADKU...
ALE PREDSA LEN SOM LETELA NA POHOTOVOST POOBEDE,LEBO SA TA BOLEST UZ NEDALA ZNIEST, HNED POTOM DO NEMOCNICE NA - ZISTENA VELKA KRVNA ZRAZENINA-DNES UZ TROJNASOBNA HRCKA OPROTI TEJ VCERAJSEJ + INFEKCIA = ZAJTRA IDEM POD NOZ. TAKZE RANO PROSIM NA MNA MYSLITE..DAKUJEM ZA TU RADU NA ZAPCHU..VYSKUSAM,KED UZ BUDEM NA TOM TROSKA LEPSIE.. PA MIMA