Koloidna strieborna voda

radecki

...NEVIEM,O JAKEJ STRIEBORNEJ VODE SA TU PISE,JE MOC MALO KED PREJDE PROCESOM SO STRIEBROM 999,NA TO TREBA ESTE INY PROCES ZLOZITEJSI,POTOM JE TA VODA NENAHRADITELNA,A DA SA RIEDIT 1:8,A JE AJ TAK UCINNA...TIEIT NEJAKE ODVARY SU SLABE ...

RNG

horka chut citricidalu(GSE) sa zialbohu neda nijak prekryt. Preto odporucam max 60 kvapiek do litra vody, tak to je schopna vacsina po malych glgoch vypit pocas dna.
Roztok je vyhodny hlavne pre to, ze sterilizuje usta a krcne a nosohltanove infekcie, tiez vhodny na rozne vyplachy.
Pre tie pripady, kde treba viac nez 60 kvapiek GSE su kapsule, ktore obsahuju ekvivalent 12 az 15 kvapiek GSE na kus.
Davky ekvivalentne 120 kvapiek(najma kapsule) ale uz poskodia aj probiotika v crevach, preto treba brat pri tychto extremnych davkach aj probiotika, podobne ako pri graviole a roznych syntetickych antibiotikach.
Do 60 kvapiek postupne vypitych denne sa probioticka flora v crevach nenarusi.
Je to ale dost na znicenie mnohych skodlivych bakterii.

jancecka

ahojte, ja mám kokosový olej, GSE a dnes mi došla aj koloidná strieborná voda.
Ten kokosák si zarobím s GSE, mám to v takej nádobke a večer to používam mesto krému pred spaním, to niekde radil RNG. A tú vodu budem teda používať na ten tampon a vyčistím si s tým pleť, mám už dlho akné. A ako prekryjete tú horkú chuť GSE ked si to zarobíte s vodou a pijete to??

RNG

Vyroba kololidnej striebornej vody v Lucenci moze pokracovat, ked konatelka si tak zela. Zariadenie tam je, mna k tomu nepotrebuju.

charlotka

no objednam si nejako uz, skoda ze tie obchody zatvara, ak by mi to pomohlo, aj ja si to budem musiet zohnat nejako inak...dufam ze mi to pomoze:)

lizanka

uzavrety komedon=biela hlavicka, objednaj si ako chces, ale RNG sa s tym rozhodol seknut, takze toto je asi posledna sanca. ja mam nastastie v USA rodinu, ktora pracuje presne v tejto oblasti, takze sa nastastie dostanem ku GSE, ktore v SR nedostat. kokosak a koloidne striebro zozenies aj na Slovensku, ale niekolkonasobne predrazene.
a ano, ak prave budu mat, poslu ti aj kokosak...inac teta vie poradit, a zasielku mas do 2 dni doma.

charlotka

lizanka dakujem za info, hned zajtra objednam, myslis ze si mam toho viac objednat ako po 1 kuse? a da sa tam aj ten kokosovy olej obj., ci to mam zhanat inde?
a zajtra ti napisem na ten mailik:)