Strach - orálny styk

Adulka

suhlasim, ak partnera milujem, nehnusi sa mi nic, milujem s nim vsetko !!! Aj prehltnut a spapat :-D a on to zboznuje :)

vera

Tak to ja nedam na oral dopustit. to by nebol sex bez oralu. a inac co sa tika jedenia tak to papam stale... a nepochopim zeny ktore tvrdia ze je to hnus, odporne, a neviem ake. staci ked to povie jedna kamaratka kamaratke len tak z vytahovania, ze robila fajku a bystriekal sa do ust a pri tom nikdy to nezazila. takze az potom sirte rozne reci ked to vyskusate. zmenite mnohe nazor... takze zeny plnou parou pred. takto mam aj zarucene ze moj priatel nepôjde hladat niekde inde...

ethel

Hovorí sa,keď niekoho miluješ z celého srdca, nehnusí sa ti nič.Na chuť semena sa dá zvyknúť.Pomôže ti predstava,že je to úplne sterilné!A pred prvým prehltnutím odporúčam v ten deň aby nejedol mäso,cesnak,cibulu.Najlepšie je mango,avokádo,sladké jedlá.Skús..A ešte niečo,Mrzí ma,že nie každá žena dokáže dať svojej láske po čom túži a potom ako píše Miroslav hľadajú inde.Ani sa nedivím.

miroslav65498

Ahojte, musim napisat, ze strasne zavidim vsetkym muzom, ktorych partnerky nemaju problem s oralnym stykom, musim povedat, ze s mojou byvalou sme mali system tak, ze som sa jej urobil do ust a ona to vyplula..pre mna osobne, ak sa neurobim do ust, to cele straca svoje caro a aj vyznam...bohuzial moja terajsia partnerka (manzelka :(() oral odmieta a mna z toho ide rozhodit..co uz co nenajdem doma budem hladat inde!

eviak

hviezdicka, nepribera.. :)
a suhlasim s muki.. nazbieraj si v ustach viac slin a potom to len rychlo prehltni.. chut ejakulatu zavisi od toho co chalan jedava, tak mu zakaz vsetko aromaticke a pchaj do neho ovocie :)

muki

nechaj si to nastriekat hlboko do hrdla a rychlo prehltni, nebudes citit ani chut a potom ta ani nenapne na vracanie ak ti este bude treba tak sa napi vody