Niekedy uz nevladzem

Príspevok v téme: Niekedy uz nevladzem
clovekclovieciksomnic

Ked tak poeram na svet,na ludi.. Mavam take chvile,ze najradsej by som uz nebol. Pracujem ako kon. Snazim sa ako len mozem. Chcem len to najlepsie. Neublizujem. A predsa nic nevychadza. Som na samom dne. Takych chvil bolo mnoho preco to nepominie? A navyse prichadzaju spomienky z minulosti a tie ma ubijaju este viac.

clovekclovieciksomnic

Mam syna a vychovavam ho desat rokov. Velmi ho lubim. Venujem mu skoro cely volny cas. Nezavidim a ani sa neporovnavam. S priatelmi sa obcas porozpravam. Chodim do lesa aj mesta. ..hm

tyka

Ahoj, myslim ze psycholog moc nepomôze. Skôr sa vyrozpravat nejakemu kamosovi, kamoske,akejkolvek blizkej osobe, ktorej dôverujes. Niekedy to pomôze, ulavi sa ti, doda ti to energiu.... Drzim palceky nech je to lepsie.

anabella46874

no vjes zivot neniň, nebol a asi ani nebude spravodilvý: niekomu dá viac toho druhému toho niekto trpí tak niekto tak, ale kazdý mame svoje trápenia, ani by si neveril. Najhorsie je sa porovnavat medzi trpápeniami ale aj vo vsetkom - ked on má dom auto, úspech, neznamená to ze je stastný. mozno je chorý, smutný a nikto ho nemá rád. Kazdý sme uz nieco do vienka dostali a asi sa s tým teba len zmieriť, i ked je to tazké.......musíme bojovat, lebo inak by zivot nebol zivotom. Lebo boj je zivot a naopak. dzrím palce:-))))))

asterion

wowo, pisal, ze ho praca bavi.
pozviechat sa, otriast, a hladat svetielko v tmavom lese. uz len ist za nim, za tym svetlom.

wowo1

alebo ta nebavi praca....chce to mozno zmenu a nakopnut sa na tu zmenu, mozno musis padnut na dno,,a to ta zobudi..

wowo1

podla mna je to vycerpanost s prace a vecet ta nikto necaka doma,,a mas pocit frustracie.Suhlasim s nazorom ze psycho ti len povie ze to a to mas robit,,ale aj tak ti nepomoze.Ale mozno vies ze mas sa snazit zit aj inak,,nie len pracovat a mozno stretnes blizku dusu. Chodievaj von ,na kulutru do lesa atd..mozno stretnes aj nejaku novu zenu ,,ved osamelych zien je spusta,,,strasne vela,,tak neviem preco sa uz ty ludia nenajdu,m,,lebo asi sedia doma...

visnicka

no, clovieciknic, ak ta tak velmi ubijaju spomienky na minulost, zrejme s nou nie si vysporiadany. a to treba urobit pre pokoj duse. preco sa neda vysporiadat s minulostou? mas snad nejake vycitky svedomia? pises sice, ze neublizujes, ale to je tvoj subjektivny nazor. myslia si to aj tvoji blizki, ze im neublizujes? zamysli sa nad tym a snaz sa vyrovnat so sucasnou situaciou. pises ze si mal zenu. uz ju nemas? nemusis odpovedat, ak ti to nie je prijemne.