horoskopy vo vztahoch

Mimushqa

Nie že by som bola nejaká zarytá kresťanka katolíčka, ale ešte aj tam je, že veriť horoskopom je hriech...=) Takže nie len preto, ale podľa mňa sú horoskopy blbosť a ešte väčšia blbosť je im veriť...!

Lucinka33

Ja na horoskopy neverim, citam ich len pre pobavenie. Aj ked je zaujimave, ze niektore vlastnosti mi na ludi sedia podla znamenia. Ja som vodnar a priatel je lev, podla toho sa k sebe nehodime. Ale on je clovek, s ktorym si rozumiem najviac na svete :) A je pravda, ze s inymi levmi si velmi nerozumiem, ale on je uplne ina povaha, co ma tesi :)

A co je paradox, tak podla cinskeho horoskopu sa k sebe hodime velmi. Ja som tiger, on prasa. Tak si vyberte horoskop, ktory sa vam viac paci :)

kohut

no ja som panna a frajer tiez panna a zevraj nemozu byt spolu a sme spolu 8 rokov aj ked po biede ale sme ;)
a inak ked som citala o panne tak nie az tak celkom to bolo o mne ,ale bola som prekvapena z cinskeho horoskopu to 95 % bolo pisane o mne ;)) ja som kohut ;)))
a tak isto co poznam ludi som citala ich cinsky horoskop tak tiez sadlo vela veci!ovela viac ako normalny horoskop ,no nieco na tom bude

Smajlikova91

podla mna je to totalna blbost... 2 ludia narodeni v tom istom znameni mozu byt uuuplne ale uuplne rozni..a na to,ako si dvaja budu rozumiet podla mna nejake horoskopy nevplyvaju.je tam viacero faktorov.. :D

nienie

naverim na horoskopy, je to hlupost, len zo zabavy si niekedy nieco precitam. Ja som ryba, manzel baran. V kazdom "vztahovom" horoskope som nasla, ze je to katastrofalna kombinacia. Pobavila som sa, lebo si velmi dobre rozumieme a nikoho ineho si k sebe ani predstavit neviem. A vraj k rybe "pasuje" vodnar.. s vodnarom som dlho chodit nevydrzala.. prosiiiiim neriadte si zivot blbostami!!!!

pseudoastrolog:)

Mne sa zatial vzdy vsetko podla horoskopu naplnilo. Este na zaciatku vztahu som si citala podrobnu charakteristiku mojho vztahu na zaklade zadania nasich znameni, miesta a casu narodenia a boli tam pozitiva, a tiez vela negativ. Dost som sa toho zlakla, ale nakoniec tie negativa po case vysli najavo a su presne rovnake ako v tom horoskope. ALe daju sa riesit.