nemozem otehotniet

anetina

ja som tiež mala problémy z otehotnením a skúšali sme všeličo, no teda z mojej srany, pretože po vyšetrení manžela bola vina na mne hoci som mala tiež všetko v poriadku ... teraz viem poradiť v blasti alternatívnej medicíny ... ak máte záujem napíšte svoj kontakt na e-mail a ozvem sa ...

usmev

luba,po dlhom čase som sem zašla,klikni na slovo usmev,ak ešte potrebuješ,objaví sa Ti moja adresa, ale neprejde Ti, keď hneď budeš písať.Musíš ísť do svojho meilu a cezeň mi napísať na tú adresu.

Ivka 1

Monika pomaha uzivanie vcelej materskej kasicky a vcelieho pelu. Obidva produkty su hormonalneho charakteru.Mam s tym velmi dobre skusenosti u zien,ktore maju take iste tazkosti ako Ty.

monika st

ahojte mam problem asi taky s manzelom sa pokusame o babetko a doktor mi robil testy a zevraj mam viac muzskych hormonou nic mi nato nedal len poslal manzela na odber spermii co mam nato uzivat dakujem

usmev

tinnna,pomôže aj prirodzenejšia cesta, ktorá nie je bolestivá, len by som musela vedieť o Tvojom "nemôžem otehotnieť"viac informácií.Ale skutočne už nie raz pomohli prírodné produkty.Napíš na meil, ak chceš.