ktoreho muza si vybrat, iskry, neslubuje, slubuje, pomaha?

Príspevok v téme: ktoreho muza si vybrat, iskry, neslubuje, slubuje, pomaha?
sweet

Mam taky zvlastny problem, skor dilemu. Pacia sa mi dvaja muzi a nevie, ktoreho s vybrat. Jeden, ked potrebujem od neho nieco, niekedy mi pomoze, niekedy nie, mma zvyk nic neslubovat, ale ked sa na mna pozera, vidim tie iskry v jeho ociach, usmieva sa, vidim, ze ziari. Druhy mi pomoze skoro vzdy, ale ked sa mu pozriem do oci, nevidim tam nadsenie, je to akoby som pozrela do oci hocikomu, ale slubuje aj to, co nemoze splnit. Zatial som s nimi len kamaratka, z inych partii, hoci som uz od obidvoch pocula, ze by sa radi so mnou stretli osobne. Niekedy sa mi zda, ze si ziadneho nevyberiem. Je moznost, ze ma z nich niektori miluje? Dakujem.

ika2305

Tak toto veľmi dobre poznám. :-)Ten "iskriaci" je podľa mňa ten, ktorý ťa priťahuje ako magnet. Je tam vzájomná príťažlivosť. To že nič nesľubuje nie je zlé, pretože mnohí vedia nasľubovať a sú to len plané reči a keď príde na lámanie chleba, tak zistíš, že skutek utek. Pokiaľ by ste boli partneri dalo by sa s tým pomáhaním spraviť viac ako keď nie ste.Partneri sa vzájomné formujú. A keď ťa bude milovať, určite ti pomože, keď bude vedieť. Čo sa týka toho "neiskriaceho", ten ťa môže mať tiež rád, ale pozor na tie sľuby. Radšej nech vidíš činy. To že ti pomáha je fajn, ale snáď to nie je prešpekulovaná pomoc, že za ňu niečo aj očakáva (možno v budúcnosti?). Skús sa s oboma rozprávať o veciach, ktoré sú pre teba dôležité a sleduj ich pri tom. Ako sa správajú, aký majú vzťah s okolím, proste čokoľvek čo ti môže ukázať akí naozaj sú. Ak môžem vyjadriť svoj názor. Podľa mňa si vyberieš toho iskriaceho, lebo on si ťa priťahuje tým pohľadom. Srdce ti napovie. Rozum ťa zas môže o niečom inom presvediečať. A možno príde tretí a ten to vyrieši. Kde sa dvaja bijú, tretí víťazí :-)

wrbba

preco len teoretizujes? skus sa stretnut s oboma. pripadne ich dalej testovat.Vyraz si raz s jednym do kina divalda na vianocne trhy a aj inokedy s druhym.Chce to viac vzajomnych rozhovorov, a potom to uplne presne budes vediet.Ako popisujes je to nerozhodne,ale ono sa to blizsim sponanim vyprofiluje