Platonicka nevera ?

Príspevok v téme: Platonicka nevera ?
vierka33

Ludia,co vravite na to,ze muzovi po 10rokoch najdete sms typu-"cau zlatko,tak ako som sa ti vcera pacila?"tak odpisala som,ze celkom ano.A ona,ze mozme sa stretnut este.Pytala som sa muza co to je ako.On,ze joj,nic sa neboj,keby si ju videla...taka skrata. - zhnusil sa mi a od vtedy sa na vlastneho muza divam ako na chudaka.Vraj si len pislali a on ju odviezol domov z akcie/17r studentka/-doma zena s dvoma malymi detmi-to ako ja.No nie sme my zeny jebnuteee? Bezhlavo sa zamilujeme,starame sa o detske zadky a manzelove brucha a oni si robia prcu? Chlapi, hlaste sa, nema nejaky slobodny chut na flirtik?? :-) vsak coby nie so mnou,o nic nejde.

miro_po

A tak ma napadlo-nemas ty niekoho ineho Vierka???
Ved tvoj muz neurobil nic hrozne,taketo veci my muzi bezne robime,vozime zeny,slecny v nasom aute...nemusi to hned znamenat sex.
Preco uz nebojujes onho?

vierka33

Ano kia32 v mnohom mas pravdu,
ale - aj zena sa potrebuje citit dôležita a to,ze si ju vazia.Ak chlap pride domov a len utre pysky a prevali sa na TV a smskuje...vyrozprava sa,aky bol dnes pretazky den za tym PC a ako sa mu cely svet pcha do zadku,lebo on je dôlezitejsi ako daky papez...Aj ja pridem z prace a bez slova navarim,skontrolujem detom ulohy,popracem,vypocujem muzove chvaly a utrapy a idem spat,lebo som unavena.Mna sa opyta ze ako ty,ale len preto aby sa nepovedalo...necaka odpoved alebo ju nepocuva-to su muzi.Sebci.
Tak nech mi uz nikto neradi,ako mam onho bojovat a zachranovat vztah.Ja uz nechcem.Nechcem zachranovat nasilu vztah,ak uz ten vztah nie je ok. Rozumiete mi?
Ak si niekto potrebuje zvysovat dolezitost svojho JA -hlupym odvozom autom-nech.Ak si niekto potrebuje dodavat sebavedomie jedenim desiat slecien-nech.
Ale prave som si uvedomila jednu dôlezitu vec,ktorej sa az desim.Ze je mi môj muz uplne ukradnuty.A to je zle,velmi zle.
Ale za to ja uz nemôzem.
Dakujem za tvoj pribeh KIA32 - taketo veci ako spodna bielizem,vikendy na chate bez deti - uz mame za sebou.Pomohlo na chvilu a vsetko sa vratilo do starych kolaji.Proste,ked uz zena nemiluje-je to na prd.

kia32

Ešte ma napadlo,mne kamoška radila,že musíme mať aj partnerský život,nielen ten rodinný,teda že si máme raz do mesiaca niekam výjsť len my dvaja.Môj muž rád hrá biliard,tak som zabezpečila stráženie detí na večer.Poobede išiel von s deťmi on,ja som sa vyhovorila na to,že si musím urobiť vlasy a osprchovať.Kým boli preč tak som sa rýchlo upravila a osprchovala,namaľovala a obliekla som si najlepšie spodné prádlo aké mám (biele,čipkované-to ho hecuje a ja ozaj všetky ostatné podprdy mám radšej než tú bielu čipkovanú...).Potom som ich takto čakala.Keď už som počula,že sa vracajú,tak som rýchlo vbehla do kúpeľne a keď vošli,tak som sa mu poriadne popretŕčala v tom spodnom prádle - v tom duchu,akože nestíham a práve som skončila s úpravami...Na večer som si obliekla tričko s veľkým výstrihom,aby sa mal na čo pozerať,keď som sa skláňala k biliardovému stolu.Ten večer sa ku mne choval tak,ako keď sme spolu ešte len chodili a boli zamilovaní.A to ozaj mám nechutne vyťahané brucho po dvojčatách so striami až pod prsia...Možno by vám tiež pomohla nejaká tá spoločná zábava bez detí a možno by si si uvedomila,že ešte stojíš oňho.Tiež ma napadlo,že keď pribral vďaka tvojej dobrej kuchyni,tak má možno zo seba komplexy,pretože ťa stále má za krásnu a príťažlivú (písala si že vyzeráš ok)a si ešte aj šikovná (zvládaš domácnosť,deti,starostlivosť o neho),ale on pribral a nie je už ten fešák čo bol..Potom by bolo to smskvanie len prejav akejsi jeho potreby sa ubezpečiť,že keď s ním flirtujú mladé baby,tak určite si aj ty s ním ešte spokojná... Ja som si napr. uvedomila,že už mu nedávam najavo to,že si ho vážim,len sa v jednom kuse sťažujem úplne na všetko a tak mne sa vrhol na prácu a trávi tam úplne čo najviac času,len aby aspoň dakde sa cítil dôležitý.Myslím,že chlapi aby fungovali v pohode sa musia cítiť dôležitý a potrebovaný.

kia32

Ešte ten odvoz - dajme tomu,ale to smskovanie je ozaj pod úroveň.Som vydatá 6 rokov a máme dve 3r.deti a finančné problémy.Môj manžel mi sám ukázal sms od jednej brigádničky z ich firmy (17r.študentka obch.akadémie),ktorú mu napísala keď šiel na služobku do Blavy a stálo v nej:" Ahoj andelku.Ako si došiel?Aké je pčasie v Blave?My tu mrzneme."To že ju odviezol párkrát z firmy domov mi až tak nevadilo,lebo je to bežná vec u nich vo firme.Ona mu dokonca dávala aj jesť svoje desiaty,ktoré jej robila mamka do práce a potom jej musel povedať s čím boli,aby vedela mamu pochváliť...Z reakcie muža a aj na základe toho,ako ho poznám,som vedela,že o nič nejde,ale vysvetlila som mu,že ma to uráža,aby ho kŕmila nejaká 17stka a či si neuvedomuje,že takýmto správaním vzbudzuje u toho dievčaťa dojem,že na ňu berie.On mi na to povedal,že je to taká chudera a škrata(...je ti to povedomé,že) a že má nekonečne vysoké sebavedomie-že si o sebe myslí,že po nej ide celá firma..To ma netrápi.Tiež mi nedávno urobil vec,ktorá sa jednoducho nerobí a keby som s ním nemala deti a dlhy,tak mu zbalím veci a vykopem kade ľahšie.Mám pesne také pocity ako ty,že je úbohý a o dve triedy pod úroveň...Presne tak ako píšeš,človek sa obetuje,má navarené,sex kedy sa mu zachce,o deti sa staráš...My sme sa síce už porozprávali,ale vo mne presne ostal pocit akéhosi odcudzenia..Ale hlavne ti chcem napísať,že vieš v čom je ich problém? V tom,že majú veľa voľného času!A samozrejme v tom,že nám dokonale veria,veď našou každodennou starostivosťou ich usvedčujme,že sa nemusia báť,že o nás prídu.Nemusia o nás bojovať a tak im chýba to dokazovanie,že sú ešte stále dobrí...Takže,treba ich zamestnať tak,aby nemali čas na chujoviny...Keď príde z práce,ty mu nechaj deti a choď niekam na kávu.Aj keby si mala 2 hodiny sedieť v parku...Domov príď,zahraj divadlo, ako si sa dobre bavila,treba si vymyslieť slobodnú kolegyňu,ak nemáš(tie predsa chodia na kávu baliť chlapov,takže aj ty budeš v ohrození,že ťa niekto bude baliť),alebo bývalého spolužiaka z výšky... Proste vzbudiť v ňom pocit,že aj iní muži si ťa ešte všímajú...No nič iné ma nenapadá. Ja totak cítim u seba - má ma istú,tak sa nemusí snažiť urobiť niečo pre náš vzťah

casperrr

Môj tak isto preesemeskoval aj gate a tvrdí mi že ma v živote nepodviedol a to sa mi raz sama jedna jeho k... priznala že sa bozkávali ale spolu nespali. Žijem s ním napriek tomu dalej, ale cítim k nemu odpor. Som s ním 10,5 roka a máme jedno dieťa a pôžičky ktoré platím ja.Asi to je dôvod prečo som stále priňom. Bojím sa že to sama finančne nezvládnem.Neverím mu ani to že dýcha.Rozmýšľam že si nájdem nejakého milenca na sex, ale ja musím k tomu človeku niečo cítiť aby som sa s ním vyspala. Bez lásky to jednoducho nejde a hlavne som vydatá a mňj muž bol môj prví a zatiaľ aj jediný.Dúfam, že raz zo mňa opadnú tieto predsudky a nájdem milenca :o).No zatiaľ som verná aj ked neviem komu....

vierka33

Trubicka25-nemala si to ruzove v detstve.A opet sa mi potvrdzuje,ze vsetko nase konanie v dospelosti sa odvija z detstva,preto lubme svoje deti a vychovavajme ich uprimne,nie v pretvarke.
Ja by som milenku neodsudzovala-je to jej vyber,jej zivot,ona nesie nasledky za to co robi a ona je pre manzelku len cudzi clovek- naopak - manzela,ktoreho lubi tym stratila,lebo zradil jej dôveru,zradil všetko.
Moja znama po zisteni nevery manzela si zistila adresu dotycnej,dosla k nej a vytahala ju za vlasy proste dokopala ju.Manzel sa potesil ako onho stoji a ako ho miluje - a nadalej spolu ziju :-))Ale potichu mi posepla,ze ho uz nemoze ani citit a je s nim len kvoli detom.Casom si nasla milenca.Takze tak je to niekedy.

trubicka25

So zenatymi som neliezla do postele kvoli tomu aby som im rozbila manzelstvo - islo mi o samotny sex - to oni sa zamilovali do mna, a ked zamilovanost ZNACI KLESNUT NA SAME DNO TAK NECH. Ty sama mercy sa obavas buducnosti lebo tvoj otec a neviem kto este opustil zeny kvoli milenkam, moja matka urobila to iste, opustila otca kvoli milencovi. Ale nech, otec bol chudak- ktory sa staral iba o seba. A on si nasiel potom inu. Mozno som bola taka preto lebo som mala blbe detstvo, ale nejake predsa clovek musi mat. Niekto sa hrajka s babikami ja som sa pozerala ako matka sulozi s inym chlapom u nas doma. Chodila som na terapie a vysledkom nich bolo ze som skoncila so zenatymi, psycholog to prisudzoval pomste- ktorú som chcela napachat tym zenam - akoby svojej matke. Je to zlozite ale clovek to lahko pochopi ked sa s tym vzije(: Nie som ziadna zlatokopka, viem sa zabezpecit sama. A moj terajsi chlap /slobodny mimochodom/ ako povedala vierka, ked ma vymeni tak ma jednoducho vymeni a basta. Ja som so svojim zivotom vyrovnana- no vela ludi na tomto svete este nie. Kazdy si musi niest svoj kriz(:
Plysiak - nerespektuju sukromie? ja som nikdy do sukromia manzelov nezasahovala, nechcela som aby chlapy povedali svojim zenam ze spia s inou. To oni sa mi vyznavali a hluposti stvarali, to oni chceli opustit svoje zeny ja som ich nenutila, a potom som ich odkopla-ked uz boli na dne, museli sa vratit takto citovo vyzmykany ku svojim zenam,ktoré ich znenavideli. Ja som im nehoorila ze to zenam maju ublizovat - islo iba o sex. Vtedy nastastie. Teraz je to inak.

vierka33

Mila m.ercy,
ste mladi krasni zdravi ludia na VS tak sa teste zo zivota a netrap sa uz teraz ci ta muz v buducnosti necha pre mladsiu.Prezivaj svoju lasku naplno,nekaz si ju zbytocnymi obavami.Viem,ze nevera je teraz in-a idu nam prikladom vsetci politici ci medialne hviezdy,ale to su ludia bezcharakterni,ktori nemaju pravo nam byt vzormi.To nech si riesia so svojim svedomim oni.Ak je clovek cestny,ak ma ozaj rad /nielen recami/svoju manzelku,tak to jednoducho nedokaze spravit,ak ju ozaj rad nema-tak to spravi a este si to ospravedlni-ved sa mi nevenovala...bla bla.Muzi su velmi jesitni a vpodstate zbabeli /cest výnimkam/-vravi sa,ze preto zanechaju svoju rodinu a vrhnu sa do vztahu s mladou,ktoru si poistia dietatom.. /kde to bude pokracovat rovnako/-lebo sa boja smrti viac ako zeny.Vtedy sa citia opet mladi,hoci uz maju sive vlasy a kuty a pivne brucha.Ty len pekne dostuduj,najdi si pracu,pracuj na sebe,venuj sa zalubam a prezivaj svoju lasku,za ktoru bud vdacna.Maj svoju sebauctu a bud si vedoma svojej hodnoty - Ak ta bude chciet vymenit,jednoducho ta vymeni a basta,ale v tom pripade to bude dalsi bezcharakterny clovek,ktory opusti vlastne deti kvoli svojmu strachu - a tomu sa vravi egoizmus ze? Tak stala by si este o takeho cloveka? Ja by som mu este sama zbalila kufor a popriala vela stastia :-) Tvoj otec ma mrzi,kvoli tvojej mame.