Skleróza multiplex-alternatívna liečba

Príspevok v téme: Skleróza multiplex-alternatívna liečba
bibinka

Ahojte, volám sa bea, a v tretom rocniku na gymnaziu robim sočku na zému skleróza multiplex-alternatívna liečba. má niekto známych alebo sám trpí týmto ochorením a má skusenosti s alternatívnou liečbou? (fytoterapia, liecenie magnetizmom, vcelami, akupunktura, homeopatia)ak ano, prosim napiste mi na toto forum a kontaktujte ma na zahrobnicka@azet.sk velmi mi to pomoze v mojej praci. vopred dakujem za pomoc

zazrak777

Kazdemu kto ma toto ochorenie odporucam mudr Andreu Steinerovu zo Samorina... strasne nam pomohla s mamkou ktora ma rs diagnostikovanu od r.2014....

RNG

Na SM , kedze sa jedna o poskodenie nervov samozrjejme je dobre brat antioxidanty, co zlepsia cirkulaciu krvi mozgu, tj gingkolidy vinpocetine, huperzine, eztrakt z hroznovych jadierok, astaxanthin a podobne.
Ale boj proti virusom co poskodzuju nervy treba robit aj tak, co som nedavno pri zapale sedacieho nervu urobil aj ja masivnymi davkami colostra(2 x 10 gramov) monolaurinu( 2 x 5 gramov), chaparalu(2 x 1 gram a samozrejme aj inych doplnkov, ako selen zinok jod, vitaminy C E D-3, co su tiez antioxidanty. Aj citral pomaha, co najdes v Lemon Grass oleji.
Na nervove obaly pomaha brat DHA, az 2 gramy denne, najdes ho napr v calamarine oleji.

mam56

Chcel som sem dať ešte žarty, ale nezmohol som sa na ne potom, čo som sa dozvedel, že vo Francúzsku je opäť nejaký problém, že vraj fake.
www.youtube.com
I have told you, one more time, one more time and you will see my POWER. I will k. you all, ant. .

mam56

Lepšie je rozliať s Altzheimerom ako zabudnúť vypiť so Sklerózou.
Ja používam ako pacient sklerózy multiplexus (universus) Ginko Bilobu, veľmi mi pomáha, ale občas ho zabudnem zobrať.
Ja normálne niekedy sedím doma a rozmýšľam, že na čo som zabudol a potom, až po polnoci, prídem na to, že som si zabudol vypiť.
Môj Dr. mi povedal, že s takýmto nezodpovedným prístupom k liečbe, umriem. Ja som mu povedal, že aj on umrie a že to viem na betón.
A ešte sa ma pýtal, že kedy sa žením, ja že v sobotu. Ja musím vymeniť Dr., lebo my sa v tej jeho ambulancii asi pobijeme:-)
www.youtube.com
A že nemám za ním chodiť okolo obeda, lebo je hladný. Ja neviem, mne z vás asi preskočilo:-)

RNG

Protiparaziticka kura je napr 20 denna, podla dr Huldy Clark, ktoru mozes najst aj na Slovensku z firmy JUKL. Tato adresuje az vyse 80% vsetkych moznych parazitov a pritom to nie su ziadne silne chemikalie, ako rozne farmaceutika.
Dobry zdroj DHA na opravu poskodenych nervovych obalov je napr v oleji calamarine.
Na zvysenie viralnej imunity je dobre brat aj colostrum, (2 x 10 gramov) aj monolaurin(2 x 5 gramov) aj olej z citronovej travy(lemon grass oil) ktory obsahuje silne antiviralnu latku, citral.