Posilujem a chcem to vylepsit

Príspevok v téme: Posilujem a chcem to vylepsit
redsun

potreboval by som poradit nejaky rady a tak hlavne od chlapcov ale mozu aj kocky :)
velmi rad cvicim myslim ako kliky brusaky beh a tak ..... uz sa mi pomalciky formuje telo ale cchel by som to proste este lepsie vytrenovat aby to bolo viac viditelne neviete poradit ako nato ????? a taktiez posilnujem aj cinkami jednorucky poradte ak mate nejake DOBRE SKUSENOSTI DAKUJEM !

Lolka

chodievas aj do fitka? s kolko kilovými cinkami cvicís? asi je to aj nebezpecné pre teba na jednej ruke, mne asi pukali ruky aj ked som len s pol kilovými flaskami cvicila.

Lolka

super:-D tam v mojej teme písali, ze aj navyk drzat stiahnuté brusko je dobré aj to mozes vzdy ked chodís si uvedomovat, ze ho mas stiahnuté.

redsun

no ja to skusim si zakupit kreatin a papat uvidime co to bude robit mozno ze to nieje spravna volba ale za pokus to stoji

Lolka

ano aj ja som to tu na fore cítala, ked chces brat ten keratín tak musís myslím aj pravidelne cvicit a poriadne, aby si zbytočne nebral keratín, ale ked mas taký ciel, ze to dokázes tak mozes:-D

Lolka

este nemam také skusenosti, zalozila som aj tému hladám niekoho kto bude so mnou cvicit brusáky. ja cvicím este asi 3 den. aj v mojej teme, mozno nieco nájdes, písalo tam jedno dievca ktorej sa podarilo vytvarovat brusko.