Kartagenerov syndrom

RNG

Mnozstvo vytvaranych hlienov sa da regulovat , aj ich tekutost, takze aj pri nedostatocnej funkcii cilii nemusi dojst k privelkemu zahlieneniu.
Odporucam na to oreganovy olej, NAC a rozne antimikrobialne a protialergenicke(quercitin, vitamin C, boswelin, dumbier, rozne enzymi), ktore nedovolia sa rozmnozovat mikrobom sposobiacim zvysene vytvaranie hlienov(obranna reakcia organizmu). Cistenie tela enzymami, chelaciou a absorbciou tiez znizi alergie a tym vytvaranie hlienov.
Napravenie crevnej flory tiez moze pomoct.

Sice sa hovori o tom ako dedicnej chorobe, ale ja mam ten dojem ze moze byt sposobena mikrobami, ktore svojimi toxinmi imobilizuju cilie alebo porusia ich synchronizaciu.

Celkove mam dojem, ze lekari maju snahu vytvorit co najviac roznych nazvov zo symptomov, cast na upevnenie svojho postavenia, cast na mystifikovanie pacientov, ktori takto dostanu dojem, ze sa nieco "vedecke pokrokove" deje, nielen ze sa vymyslelo nove meno pre zle cistenie alebo prilisne vytvaranie hlienov.

andula

Je to zložité ochorenie. Skús tento názov zadať na vyhľadávači Google. Mojej známej hrozí ohluchnutie, nakoľko má stále zahlienené pľúca, uši a nos. Ide tam o nejakú poruchu v pohybe riasiniek. Má tiež v tele poprehadzované orgány. Viem, že ak majú toto ochorenie muži, sú neplodní. Ďakujem. Andula