Ked bolia kostky na chodidlach-co s tym?

Príspevok v téme: Ked bolia kostky na chodidlach-co s tym?
ilana

Ahojte!Mam uz par rokov bolave kostky na chodidlach.Nie su zvacsene,len bolia.Dost problematicke je pre mna vybrat si vhodnu obuv.Som zastankinou obuvi na opatku,ale postupne prechadzam na pohodlnu obuv koli tym bolavym kostkam.Ma niekto podobny problem?Co na to pouzivate?Bravala som tabletky Aulin (predpisala doc.),dost pomahali,ale ak som skoncila,bolest je tu zas.Fastumgel tiez zabera iba na kratky cas..Vdaka za pripadne prispevky :-) !

paleček

to je tá kosť na palci? lebo aj mna to bolí, aj keď pocvičím s prstom.... to sú akože tie haluxy? No vo vysokých topánkach ma to tiež bolí. čo budeme robiť?

ilana

hel, ale co mam dat operovat,ak nemam ziadne vyrastky.bolest je iba vnutri kostiek.uz som presla na pohodlnu obuv...skor sa priklanam ku tej akupunkture..

hel

Treba sa vyhybat vysokym pdpätkom-ma pravdu house, ani akupunktura nezaberie,nič..iba operacia,alebo nosit iba pohodlnu obuv.Viem to z vlastenj skusenosti.

ilana

to mjanik: myslis si ze akupunktura pomoze?...treba asi najst dobreho odbornika v tejto oblasti..Asi fakt treba skusit nejaku alternativu...dik

ilana

Praveze nemam tam ziadne vyrastky.Vyzera to uplne normalne,len boli na dotyk a pri chodzi...Nuz neviem sama,zrejme nejaka anomalia nastala-mozno v dosledku nosenia nepohodlnych lodiciek skor.Trva to uz par rokov a obvodna doktorka mi nevie pomoct..

house

Nenoste vysoke topanky, skuste masticku s kostihojom, ak tam mate aj vyrastky
musia sa chirurgicky odstranit, inak bolest neprejde.