sestricky u gynekológov

sestrička g

Dobrá téma,ešte by ste mohli písať,ako by ste si predstavovali,aká by sestra u gynekológa mala byť.moja profesia.

sasenkas

Ja neberiem hak uz takmer 5 rokov a nepouzivame ani kondom, len prerusovanu suloz, ktoru mame v moje neplodne dni, nam to ako antikoncepcia funguje, v plodne dni mi manzel dopraje zase oral, tak sa nestazujem:) Samozrejme, odporucam to zenam s pravidelnym menzesom a v trvalom zvazku.

jaja:)

ddddddd-moj zlaty ak si chces zaj.bat bez kondomu tak HAk je potrebna...ak ti staci s kondomom tak ani my si nemusime davat predpisovat HAK

ddddddd

zjuzjika kvoli chlapovi si predsa nemusis dat predpisat hak. To teba svrbi picka a mas to rada, tak to nezvaluj na chlapa.

akinom007

moj gynekolog a gynekologicka maju tri sestricky vsetky su velmi mile, ustretove, vedia vysvetlit,poradit aj sa porozpravat:)

kukuruku

Sestra u mojej gyndy je stara komunistka (asi aj stara panna), jednou nohou v hrobe. Prve co mi povie ked dojdem na vysetrenie je ze nemozem striedat partnerov a este sa vypytuje ze s cim idem na vysetrenie a potom ma blbe poznamky, inak aj gynekologicka je hrozna....taka chladna ani sa ma neopyta, vsetko znej musim dolovat, co sa neopytam to neviem. Minule som bola na vysetreni a ked som potom prisla ani sa neunuvala mi povedat vysledky, prvorade bolo mi predpisat antikoncepciu. Nerada tam chodim a chcem ju zmenit!!!

jantal

ja mam sestricky u mojej gyn.velmi mile a ustretove,som velmi spokojna uz 7.rokov a rovnako tak aj s pani gynekologickou:D

zjuzjika

ja mam uplne uzasnu sestricku, je taka mlada,sympaticka...vzdy mi poradi a orozprava sa so mnou...trosku si pohovorime o chlapoch a aj sem tam o doktorovi padne slovo :))) ale fakt super...taka zlatunka strasne...aj predtym bola dobra sestricka, len toho mala vela a strasny chaos... ale tiez bola mila...a vzdy ked mi brala krv kvoli antike, tak sme si hovorili, co vsetko kvoli chlapom musime my zeny robit... :)