Tyrkysove topanky

Mimi323

Super stránka. Mi napadlo, že ja sa veľmi rada líčim do tyrkysova, je to úžasná farba. Do kutika dám svetlú farbu, na stred viečka tyrkysovú (mám super práškový tyrkysový tieň) a do vonkajšieho kutika čierno, vyzerá to super.

tinulik24

napríklad aj sýtoružová by bola šik, ale nie taká bárbinovská, ale taká tmavšia - retro. Aj kamoška si kupila jedny topky a sú presne kombinácia tyrkysovej a ružovej a sú fakt supiš.....Alebo tou čiernou určite nič nepokazíš, v poho by bolo aj nejaké tmavohnedé triko s niečím tyrkysovým - nejaký vzor alebo nápis.Tu si mrkni nejaké tipy: wanda.atlas.sk

Mimi323

ehm, súhlasím, ale ala by som tam tyrkysový opasok.
Ja mám tiež jedny tyrkysové topánky na vysokom podpätku, sú perfekné, ale mala som ich dvakrát, lebo nemám ich k čomu :) A najradšej mám tenisky :)

JAJAJAJJAJAJ

no skor take neutralne, čierna, biela, siva a tak, ale určite k tomu tyrkysove doplnky, teda kabelku a topanky popripade hodinku nausnice a podobne

ehm

no tak ja by som si dala bud k tomu tyrkysove tricko, hoc ty nechces, alebo by som sa dala cela do cierna a zobrala si tie botky a k tomu tyrkysovu kabelku.. mam rada extra farby, ale asi by som to moc neznasilnovala..