facebook

lost

Ja mam rad facebook. Milujem ho. Hadajte preco ;)

Mam rad vsetky socialne siete, kde si ludia napisu svoj zivotopis, napisu co prave robia, napisu kde a s kym chodia, vylepia sukomne fotky, a milujem ked toto robia na riadne nezabezpecenej stranke.

Ak by som bol ten typek, co vybera ludi do zamestnania, tak facebook by bol moj sekretar(ka).

LadysFilth

no podla mna je facebook riadne trápny ..a pokec pomaly sním ..ale aj tak si myslim ,že je to debilina ,ano najdeš tam ludi podla priezviska ,ale bohvie či sú to naozaj oni ....
Debilina ...

jingles

mne to bralo aj azet =p od trinástich =p a podla mna je to lepšie oproti pokecu v tom že si sama určiš koho si dáš do priateľov tým padom aj kto bude mat teba v priateloch a že ked si nastavíš aby ti profil videli len priatelia tak ti ho nikto druhý nevidi =) aj komenty k fotkam abo tak ale mam pocit že čokolvek robim šeci o tom vedia =)

zuzic

rychlost chatu je podstatne rychlejsia ako na pokeci, pokial sa server nezasekava a neni krepý..neviem aky mas internetovy prehliadac, na niektorych to nejde.Ja mam explorer a ide mi to

dobra vila

Hej, vsimla som si. Ziadny kontakt tam nie je. Ani cez google som moc nepochodila, ludia sa tam takisto stazovali. Maju to blbo poriesene. Viem, ze je nemozne, keby mali mail, odpovedat, ci riesit tolko staznosti, ale zas aj keby to trvalo mesiac, aj tak by tuto moznost mali dat!!!
Najma ked ide o nutne pripady!

Help

dobra vila- co ma spominas??:)
neda sa to kontaktovat......je to mimo uzamia a moznosti sa spojit so serverom face booku.