Lekárske vyšetrenie

kaktuska

ja som bola ako panna a robila mi aj vyter ale ako vravim iba z okolia dnu nesla. ja viem ze ako panna sa to citlivejsie vnima preto PANNU ta doktorka asi radsej nechala tak ked videla aka je vystrasena

akinom007

no mala by ta vysetrovat cez konecnik. Zial viem so svojho okolia o nejednom pripade ked mal gynelkog/gynekologicka vysetrit dievca cez konecnik a neurobil tak, napriek tomu ze dievca povedalo ze je panna.
stalo sa tak aj jednej kamaratke povedala doktorke ze je panna, na vysetreni bola prvy krat co s kade mala ona vediet ako ju ma vlasne vysetrovat-nevedela nebola inforomovana vopred, vysetrila ju cez posvu aj vyter jej robila avraj ju to dost bolelo. ja som to nastastie nezazila ja som tam bola prvy krat az ked som nebola panna

kaktuska

Keby to bol zapal bolelo by ta skor podbrusko. Nepocitujes nejake problemy ako stipanie, palenie alebo svrbenie pripadne je zapachajuci ten vytok?

podpora

Som malo informovaná o ženských problémoch, preto prosím o pomoc. Ak po menštruacii mám priesvitný hlienovitý výtok, hlavne ráno, resp. pri stolici, niekedy je ten hlien trocha do žlta je to v poriadku, alebo tak sa prejavuje zápal. V niektorých obdobiach ma bolí v pravom, resp. ľavom boku, môže to byť zápal? Ale trvá do len možno dva dni, je potrebné s tým ísť k lekárovi?

kaktuska

Asi ti robila iba ster z okolia vchodu do posvy ale bola si taka vystrasena ze ta to bolelo viac nez to v skutocnosti boli. Nesmies sa tak bat lebo budes citlivo reagovat na kazdy pohyb a ukon ktory gynekolog urobi.

zjuzjika

Panna, ja len nechapem, preco ti ccela robit ster...ved sa ta nepytala, ci si alebo nie si panna, lebo to sa lekar ma pytat hned a podla toho aj vysetruje.... cez konecnik je to v pohode a tym stylom ako to popisala aj alz-bee.... ale cez posvu ked ta cce vysetrovat, tak tam sa ddavaju najprv tzv zrkadla, ktorymi ta trosku roztiahne, co je v tvojom pripade nepodstatne, kedze si panna......

kaktuska

Nie neboli to ak sa UVOLNIS, je to trochu neprijemne ale ked zatnes svaly tak to moze boliet. takze sa jednoznacne musis uvolnit. Na toto vysetrenie cez konecnik pouziva iba prsty a lubrikacny gel, nic strasne! Vyteru sa tiez nemusis bat je to trochu neprijemne lebo steny posvy su citlive ale neboli to tak ako napr. ked ti beru krv. Vysetrovat ta zatial moze len cez konecnik ked zacnes sexualne zit bude ta moct vysetrit cez vaginu dovtedy je vchod zablokovany panenskou blanou.

alz-bee

A aj sa ta vobec pytala, ci si este panna?
Panny sa vysetruju cez konecnik. nepouziva ziadne pristroje. Proste si da na ruku rukavice a strci ti prst do zadku a popritom ti postlaca okolie vajecnikov...neboj sa, neboli to, hanbit sa pred nou nemusis a da sa to v pohode prezit:))
A ten ster ti cim chcela robit? Takou dlhou tycinkou, co vyzera ako tie tycinky do usi?

panna

A nie je to veľmi bolestivé. Bola som na vyšetrení, chcela mi robiť ster cez pošvu, ale nedokázala som zniesť tu bolesť, preto som ju prosila, aby pomaly, že ešte som nebola na takom vyšetrení a nechala ma tak. Nevyšetrovala cez konečník. Cez konečník používa nejaké nástroje?