Antiperspirant Dove

Silva P.

tiež by ma zaujímalo, prečo ťa tá kozmetika sklamala? ja ju používam už roky a som spokojná. k otázke zakladateľky, u mňa teraz vedie uhorka! :-) ale mala som aj invisible a go fresh. mením to podľa nálady a ročného obdobia.

ALEXTURNER

jednoznacne dove uhorka:) prej aj gulicka-super vona prijemny pocit:) ale ja si davam aj gulicku a sprej a som istejsia:)

ejmy

z dove som už mala kadečo - šampóny, balzamy a vlasy som mala po nich mastné, s lupinami a spľasnuté, po telových miekach som bola celá lepkavá a po samoopaˇ)lovacom tel. mieku som smrdela a mala fleky a to aj napriek tomu, že som dodržiavala zásady, aké sú pri používaní saoopaľovákov. takže dove už nikdy viac. akurát mydlá majú celkom fajn.

adidas som tiež mala, tiež ok, no teraz som skúsila niečo nové.

limetka335

prečo ťa sklamala tá značka? ja dove používam a podľa mňa je to super kozmetika... hlavne sprcháče a telové mlieka.. čo sa týka antiperspirantu tak pre mňa je najlepší adidas (ten biely s farebným vrchačikom)... garnier minerals je tiež fajn a pekne vonia ale ja som sa po ňom dosť potila

ejmy

nič v zolom, ale tám kozmetika ma sklamala už dávno a od vtedy sa dove ani nedotknem. tak skús inú značku, ja mám garnier minerals a to sa zdá bYť lepšie.