Ach tá ďiaľka...

Príspevok v téme: Ach tá ďiaľka...
kamill

Ahojte, rozhodla som sa že sem napíšem čo ma trápi, lebo viem, že niektorý ľudia tú dávajú dobré rady, a možno niekto prispejete nápadom, ktorý ma nenapadol :(
No tak mám kamošku, píšeme si spolu cez net už dobré 4 roky, pred pár dňami som za ňou spolu s mojimi rodičmi odcestovala (oni boli ubytovaní v hoteli, ja som spala u nej), a bolo nám spolu perfektne, sme si neuveritelne podobné, proste kto nezažil nepochopí, čo to tu budem obkecávať:) bohužiaľ, bolo to len na 24 hodín :( Keď sme odchádzali, išla som si oči vyplakať, obidvom nám je smutno:( No a problém je, že naše mestá sú od seba vzialené 200km :(( máme minimálnu šancu sa stretávat, rodičia ma samú autobusom určite nepustia, ju k nám pravdepodobne takisto, dospelý brat tam raz za čas cestuje, tak s ním ma možno pustia, ale aj tak toho bude minimálne :( viem že si takto budeme oveľa vzácnejšie, ale pocit je to aj tak ubýjajúci :( nežiadam tu o súcit, ten mi nepomôže.... ale proste potrebovala by som pár viet na povdzbudenia, dobrú radu, možno niekoo kto prežíva čo si podobné .... ďakujem za každy príspevok

kamill

No tak to asi veľmi, veľmi ťažko :D:D:D Ale ďakujem, aspoň si mi tým zlepšila náladu :D A písala som sem aké je cez net iné ako osobne, tak ako môžeš porovnávať že som zúfalá aj keď viem že si s ňou môžem písať cez net? :D Ale fakt Ďakujem, touto blbou teóriou si mi náladu fakt lepšila :D

kerinka

Kamarastvo je uzasna vec...Ale vzhladom k tomu, ze ma 15 a si takto velmi naviazana na osobu rovnakeho pohlavia, tak aj ked si to nechces pripustit ta lesbicka si, alebo aspon bi si. Proste nie je mozne, aby niekto kto je orientovany na opacne pohlavie az takto sialene sa zahladel do rovnakeho pohlavia. ja ta tym nechcem odsudit. Vsak to je cisto tvoja vec. Ja len, ze by si si to mala pripustit. lebo,kebyze mas tych 10 a takto si zufala ked sa lucis s kamoskou tak to je este pohoda...Ale v 15 to uz pohoda nie je. V 15 by si uz mala takto saliet jedine ak po chlapovi. A kludne ma tu teraz zacnite odsudzovat. Ale som zvedava, kto z vas v 15 bol zufaly ked sa lucil s kamoskou, o ktorej vedel ze minimalne cez net este budete s nou.

kamill

Prečo som len ja taká?Prečo si nemôžem nájsť skutočnú priateľku čo býva bližšie ku mne? A prečo sa musím takto trápiť? Som nadovšetko vďačná že ju mám, ale písanie cez net s ňou je ako písanie s úplne niekym iným.... neviem si spojiť tú osobu s ktorou som bola s tou osobou s ktorou si píšem:( Vždy som si myslela, aké je to super, môžme spolu komunikovať, zadarmo.... až teraz som si uvedomila aká je to skutočne nezmyselná a nedokonalá náhražka osobného kontaktu! A prečo som vôbec taká sprostá? Mala by som byť rada, že som si konečne našla "spriaznenú dušu" , a som rada, som za to vďačná všetkému, veď niekto ju nenajde po celý život! Ale aj tak je to proste príšerne, príšerne ťažké:((((((((((((((((((((( A ešte keĎ rozmýšľam, aká je to všetko náhoda že sme sa spoznali.... Veď by stačilo keby z toho fóra odišla o pár minút skôr, a nespoznali by sme sa! Alebo by ju niekto vyhodil od PC.... alebo mňa. Je to strašidelné, bojím sa že sa zobudím a nič z toho sa nestalo, proste sme sa tam nestretli, nepoznáme sa... A som strašne hlúpa, že sa za takéto blbosti stresujem, hlúpa a som zo seba sklamaná:( A trápim sa... a som trápna, no hej :( Ale skutočne som nikdy nemala vzťah (ja viem že po tomto príspevku to mnohým bude znieť ako nepodarená výhovorka, ale ja niesom lesba!!!! nie je v tom nič sexuálne), vzťah na ktorom by mi tak záležalo! A ono to ubíja! Ach jo.... a to keď si predstavím, že ľudia riešia oveľa horšie problémy!!!
(o 3 dni sa znovu stretávame, asi .... a už teraz si predstavujem aká budem po tom zmučená.... tá bolesť z odlúčenia ťa stiahne opäť dole hocikedy, aj keď si myslím že si už na tom lepšie. Proste ťa opäť stiahne do tých hnusných temných a pesimistických zákutí duše, a stráži vchod, a aj keď jej môžeš utiecť. skôr či neskôr ťa zase chytí.......................... Nesmúť, že sa to skončilo, buď rada, že sa to vôbec stalo)

Summer_

Bruno333 to jej tak pomoze :D Tam pisu ludia co nevedia kde ten nikto koho hladaju zije. Ona vie kde jej kamoska zije, len byvaju daleko a nemozu sa casto stretavat.

Summer_

A na tatina sa nehnevaj, on to nemysli v zlom. Tebe urcite veri kedze si ich nikdy nesklamala, ale jedna vec je ze veri tebe a druha vec je to, aky zly ludia chodia po svete. Moze sa ti nieco stat aj ked ty budes zodpovedna a opatrna. Proste sa len boji lebo mu na tebe zalezi. Ale isto ta pusti az budes trosku starsia. Zatial sa spytaj ci by ste tam nemohli zase ist cez nejake prazdniny, alebo na vikend vsetci- ty a rodicia. hm?:)

Summer_

Zatial to vydrz, ze sa budete stretavat len obcas, snazte sa stretnuk ked sa da. Napr. ked by ta odviezol brat, alebo ak ta nahodou pusia busom, alebo tam chodte na prazdniny, aj cez vianocne ci jarne s rodicmi. A ked vyckas, v 18tych ta podla mna isto budu pustat castejsie. A to su len necele 3roky. Ak ste uz 4vydrzali, zvladnete aj toto. Uvidis ze cim budete starie tym castejsie sa budete moct stretavat :)

kamill

No tak sme boli zase spolu, ju k nám pustili busom.... a mňa by mama pustila, ale otec nikdyy, nasľubovala som všetko možné, ale nie... veĎ ja som nikdy ich dôveru nesklamala:(