antikocepcia

neva

hila, neviem, či s niekým spíš, alebo nie, nič ma to toho, ale HAK sa používa aj za iným účelom ako len ochrana pred tehotenstvom. Napr. pri nepravidelnom, silnom, bolestivom menzese, proti akné, pri vypadávaní vlasov.
Nepoznám tvoju mamu, ale posad ju občas sem za počítač ak si myslíš, že je zastaralá. Otvoria sa jej oči.
Vela užitočného sa o antikoncepcii dočítaš aj na stránke www.antikoncepcia.com je tam poradna gynekologa.

neva

Monika, nie je to normálne. Počkaj 2-3 dni ešte, ak to nie je velmi silné krvácanie.
V prípade, že krvácaš silne chod ihned k lekarke, ak je to slabšie a neprestane do pondelka tak Ti tiež odporúčam návštevu gynekologa.

monika trnkova

ahojte neviem ako zacat ale minuli tyzden som zacala brat ant.tabletky marvelon prvu tabletu som vzala v pondelok a neviem ci je vsetko v poriadku ked este dnes stale krvacam ale obvykle moj cyklus trva 6 dni a teraz to uz mam desiaty den mohli by ste mi poradit ci mam pokracovat dalej a ci je to normalny postup pri zacati uzivania tabletok dik monik

nadka

Hila,teoreticky môžeš brať antikoncepciu už od 16 rokov a bez vedomia rodičov, ale musí Ti ju predpísať lekár-gynekolog, po vyšetrení. Je však dosť drahá, v lekárni sa platí v plnej výške za tabletky, čo predstavuje 200-400 Sk na mesiac.
Môj názor však je, že skús sa porozprávať s maminou,určite teraz cez sviatky si nájdete na to chvílku. Moja dcera ju užíva od 17 rokov.

brunuska

kde ju zohnat?to je odpoved aj pre backo- treba zajst za gynekologom- da sa kupit aj bez toho-ak kamoska pozicia recept-ale toto fakt neodporucam-lebo treba urobit krvne testy-ci je vobec vhodna hormonalna antikoncepcia.takze sup na gyncu.tam jej poradia najvhodnejsiu.

backo

PRIATELKA POZIVA ANTIKONCEPCIU A CHCE ZACAT INU PO KTOREJ JEJ ZACNU RAST PRSIA AKE_ BY MALA ZACAT BRAT_ABY NEBOLY DRAHE