Ked ma zena jazvy

zuzullka

Ahoj

ja mam jazvu krizom cez nos uz od mojich 3 rokov a priznam sa ze uz si ani neuvedomujem ze ju mam...nie je sice velka ale ked za zadivas tak je v tvare A...ked som bola mala tak mi to strasne prekazalo, vsetci sa mi vysmievali...teraz mam 22 rokov a partner si ma bez nej uz nevie ani predstavit...jednoducho to patri uz ku mne...vsetko chce len cas...a partner sa nepozera na to kolko mas jaziev ale na to aka si vo vnutri :o)

crossetdante

Ahoj,

Myslim si ze sa vobec nezmeni vztah, samozrejme pokial pan dotycny nema v hlave IGELIT. Ja som mal priatelku, ktora sa popalila horiacim olejom, spoznali sme sa az potom, nikdy som sa jej na to nespytal, ze co sa jej stalo az kym my to sama nevyrozpravala, nikdy som si to ani nejak nevsimal alebo neregistroval, sme spolu uz 6 rok a z toho rok sme uz manzelia

jazvička

Jazvy v dobre fungujúcom vzťahu nehrajú absolútne žiadnu úlohu a sú vnímané ako samozrejmosť. Môžem to potvrdiť sama. Manžel má brucho zjazvené po 5 operáciach a spoznala som ho už s nimi a práve vtedy ich mal "čerstvé" rany. Sme spolu viac ako 20 rokov, len mi je niekedy ťažko, keď má problémy v podobe zrastov a tiež ho bolievajú pri zmene počasia. Najviac potrápi tá "obličková". Chodievame na kúpalisko, k moru a vôbec nevnímame, že by bol stredobodom záujmu.

funnyy

Ja mám rozrezané brucho po troch operáciách, vyberali mi hrubé črevo, mala som ileostómiu (vývod z tenkého čreva) a nikomu moje jazvy nevadia. Jedine po mne čumia keď idem niekde na kupko.
Nechápem teda prečo by sa malo niečo meniť. Jasne že je iné, kde máš tie jazvy, či sa s tým dá niečo robiť atď..ale ak niekto miluje, mal by milovať aj tak.

fatra

Beatka23 ja mam jazvu cez cele brucho od decka..je pravda ze som si na nu uz casom (hlavne cez pubertu) zvykla ale este ani raz som sa nestretla s tym aby sa mi chlapi vysmiali...v pohode nosim 2dielne plavky a ak sa aj spytaju od coho ju mam, co je samozrejme ze ich to zaujima, tak len ma povzbudia, povedia ze by doktorom ruky odrezali ze ma tak zohavili ale dodaju ze jazvy su aj tak sexi :) ako viem ze to povedia len tak..ale padne to vhod. Ved predsa jazva nemeni cloveka tak preco by to mali chlapi brat nejak zle a zmenit vztah? nespravili sme si ich naschval...tak len hlavu hore:)ale ak ju mas novu tak ti radim si ju natierat. Ja mam dobre skusenosti s Contratubex-om ale predtym by si si mala nastudovat ako sa jazvy spravne masiruju aby si si ich neposkodila...spravnym pristupom ti ju mozno po case nebude ani vidno..:)

tita26

ak je muž tolerantný nemalo by sa zmeniť nič. ja mám jazvu po operacii slepeho čreva a po cisarskom reze a fajne strie na bruchu a prsiach po tehotenstve (kremy proti striam nejako nepomohli) a nikdy nepovedal ani slovom, že sa mu to nepači či hnusí.

ojka

Beatka23
myslím, že určite nie, ja mám po nohách tolko jaziev, že si ich už neviem bez nich predstaviť,jednoducho to patrí ku mne,stali sa sučasťou mna a moj priatel to berie tiež normalne, si ich dokonca aj "oblubil", takže žiadny strach.Ak je muž chápavy a nie povrchný, tak by mu podla mna nemali vadiť =)