Znova to akné...z čoho?

Príspevok v téme: Znova to akné...z čoho?
eni

Ahojte mám 21 rokov a od puberty mám problematickú pleť chodila som kožnej lekárke skúsila som toho veľa bolo to už aj také zlé že som na to často brala antibotiká a dvakrát som už zmenila kožnú.Potom som začala užívať HAK a po 4 mesiacoch sa mi tvár uplne zlepšila vyhladila a nebolo ani potrebné navštevovať kozmetičku.Teraz je to 5 mesica čo som Hak vysadila pretože som mala iné zdravotné problémy.Tvár sa mi zase zhoršila ale čo je zaujímavé tak len na jednej časti teda pri brade bočné strany a ide to až ku krku tam je to najhoršie a dosť to bolý stále mi to hnisá ale nikde inde na tváry ani pupáčik..bola som už u kozmetičky a tá mi poradila umývať repíkom a dávať si detský púder. mám ešte z minula od kožnej diferine gel a ten si dávam na včer a ešte mám krém od Vichy normaderm Kozmetička mi povedala že to môže byť tým že mám prekyslený organizmus a vraj sa mám vyhýbať mlieku atd,máte nikto takúto skúsenosť? myslíte si že to môže byť tým?

winki

u nas v ziadnej lekarni to nemali a ta stranka je v pohode ked to nemaju na sklade tak zavolaju ze to pride neskor a tiez mi aj volali ci som bola spokojna a tak. Vsak skus za to nic nedas. ja som skusala ovela viac drahsich produktov ako garnier a nivea a ziadny zazrak a toto fakt ze pohoda tak dubam ze ti to pomoze.

katka000

ahojte, no ja mam taky isty problem. Brala som hak 5 rokov a pred rokom a pol som tabletky prestala uzivat. Predtym som nemala ziadne problemy s pletou, plet som mala hladku len niekedy sa mi spravilo 1 pupko, inak nic. Ked som prestala brat hak tak pol roka nic a potom sa to neuveritelne zhorsilo. Tvar mam zacervenanu, podrazdenu a mam neuveritelne vela podkoznych vriedkov, ktorych sa vobec neviem zbavit. Vyskusala som uz vsetko mozne ale nic nezabera, stale je to rovnake. A neviem ci je pravda, ze ak je to z hak ze by to malo po case zmiznut, lebo ja mam otrasnu plet uz rok a stale je to zle. Niekedy som z toho neuveritelne zufala, lebo ludia co ma nevideli dlhsiu dobu si pri pohlade na mna hned vsimnu moju otrasnu plet.

eni

aha o je to super stránka tam je aj viac produktov a je oveľa lacnejšia tá voda tam dakujem :) a v lekárni to nepredávaju?
a ešte jedna otázka na všetkých skúšal už niekto z vás aj sírové mydlo?

winki

no ja som si nasla stranku bg natural. a odtial ale teraz vazne ze mi to pomohlo ked sa aj nieco vyhodi tak na noc si dam na vatu vodu a mam to priloze a zasusi sa to.

eni

hmm zaujímavé ešte som o tom nepočula a od odkiaľ si ju ty objdenávaš?lebo na našla som strnáku ruzovavoda.sk ale našla som ju aj na stránke mojalekáren.sk a tam ju maju aj lacnejšie.Neviem teda či by mi mohla pomôcť ale skúsila by som to...

winki

no klasicky sa odlicim ja mam napr od ab s aloe vera..a potom das na tompon ruzovu vodu a potriem a rano len cista voda na prebratie a potomruzovu vodu a nemam ani suchu plet takze uz ziany krem netreba...a mam od firmy saloos peelin a masku z morskych rias a to vse.

otazockanaw

Ahoj Winki, mohla by si nam napisat, ako presne pouzivas tu ruzovu vodu? Iba si s tym oplachujes tvar? Alebo si ju najprv nejak vycistis a az potom tou ruzovou vodou ako namiesto pletovej vody? Urcite to chcem vyskusat, tiez mam problemy s pletou, tak len porad ako nato, tvoj bezny postup. Dakujeeeem

winki

mno moze to byt kludne tym ze si vysadila hak...ak nemas nejake skryte problemy tak po case by sa to malo vratit do normalu. Ale ak ti mozem poradit mne pomohla ruzova voda je to voda s vytazkami z ruze najdes si to na nete....nepouzivam nic len tuto vodicku rano a vecer cez zimu krem od tej istej firmy a nemam akcne a miznu aj upchate pory.