správanie pediatra

Príspevok v téme: správanie pediatra
tita26

prosim vas o nazor. moj dvaapolročny syn nechce jest varenu stravu už polroka. prve mesiace som tomu neprikladala važnost, ale koncom leta som zašla za našou pediatričkou. ta mi vtedy navrhla, že ked sa vrati sestrička z dovolenky, tak zoberu mojmu synovi krv kvoli podozreniu na nedostatok železa. ja som jej vtedy povedala, že ved načo mu budeme brat, ked nema priznaky (poznam ich, lebo sama trpim chudokrvnostou).ona teda suhlasila, že je to zbytočne. nedavno som ale čitala na nete,že u malych deti može byt chudokrvnost bez priznako,tak som zašla k dr. s prosbou nech mu krv zoberu a opytala som sa, prečo mi vtedy nepovedala, že nemusi mat priznaky. ona mi na to odpovedala, že ona tam nie od toho,aby vymenovala všetky priznaky diagnozy. (ako teda načo tam je?)a sestrička mi povedala, že mojim najvačšim problemom je že vela čitam a tym potom trpi moj syn.išla som odtial s pocitom, že ich totalne otravujem, ked tam idem riešit zdravie mojho syna,že nič ine nerobim, len sa hrabem nete a hladam ktoru diagnozu by som mohla našit na mojho syna a že im vadi ak tam dojde nejaka mamička, ktora sa snaži ziskavat info. im asi vyhovuju len dedinske husy, ktore nemaju pristup na net. mali pravdu iny a bolo ich spravanie ok???

pritom uprimne, nechodim tam často. moj syn ma 2,5 roka a doteraz sme tam boli len na poradnu, ked bol chory (teplota, sople, kašel)a ked bolo treba ist na očkovanie.

Heather789

fiha...tak toto spravanie v pripade staleho a nemenneho jedalnicka (ak je ina prichut - nechcem) mi silne pripomina stravovacie zvyky dcery mojej znamej, ktorej dieta je autisticke...ale to asi nie je pripad tvojho syna

Denz

mirka23- aj ja by som rad vedel co je na mlieku take zle:)
ja ho pijem denne cca 0,5-1,0 l. a som uplne v pohode.
A pijem ho uz 3 desatrocia.

tita26

ja to nechapem, nikoho som neuražala, len som sa chcela opytat či je ok, že sa mam rozhodnut na zaklade neuplnych informacii, lebo ona tam nie je na to, aby ma informovala a ty mi tu nadavaš do husi. no to mi je teda inteligencia!!!

delphia

tita mne stacila veta o dedinskych husoch bez netu a uz som o tebe urobila obraz. zrejme ty ta dedinska nebudes, ale hus...no to o to viac.

a co sa tyka syna, tak aj v samostudiu o chorobach plati to znam, ze menej byva niekedy viac.

Magy

mirka 23 - mozes mi prosim nejako jasne vysvetlit, co je na mlieku nezdrave? Ja ho mam rad a nemam absolutne ziaden problem, takisto kopec ludi co poznam. Samozrejme su taki co maju alergie na niektore jeho zlozky, laktozu a ine veci co sa tyka potravin, ale toto nebude ten pripad.

mirka 23

Mlieko je nezdrave, to by som dieťaťu vobec nikdy nedala. Aj dospelí maju s mliekom problem a nie to dieťa.
A ako vyšli tie krvne testy? Či ešte nemaš vysledky?

tita26

rano vypije mlieko 250ml (okolo 08.00-09.00ú potom až naobed si da vyživu (marhulova, broskynova, jablkova), ked sa vyspi (16.30) si da termix kakaovy a potom večer o 20.00 mlieko 250ml. to je všetko, žiadne obmeny, výkyvy, t.j. ked mam doma len vanilkovy termix tak nechce nič jest. a skušala som aj to, že ak nechce varene, tak nedam nič. vydržal od obeda až do 20.00 radšej nejest a aj vtedy si dal po polhodinovom revaní mlieko. (už som nemala srdce ho nechat hladovat). ani to len nechce ochutnať. a predtym zjedol v pohode všetko.

Magy

Ma rad mlieko? tak riedku studenu krupicnu kasu s nejakou cerstvou jahodou. Ani nepociti ze to je varene. vyziva. Ok, su rozne druhy, aj ten nepeceny kolac z piskot s vyzivou... proste postupne ho roznymi sposobmi privadzat k tomu. Teply caj ci mlieko hadam vypije, nie?