Myostimulátor

Ide o elektrostimulátor, ktorý spevňuje a vyzdvihuje ochabnuté svalstvo. Výsledky sú veľmi rýchle a viditeľné. Ošetrenie je bezbolestné.

Charakteristika:

Ide o elektrostimulátor, ktorý spevňuje a vydvihuje ochabnuté svalstvo. Výsledky sú veľmi rýchle a viditeľné. Ošetrenie je bezbolestné. Prístroj má 15 programov. Ide o programy na liečbu celulitídy, spevnenie svalstva, zväčšovanie objemu svalstva, tonizáciu a program na chudnutie. Doporučuje sa minimálne 10 ošetrení 3x do týždňa pri spevňovacích programoch, pri ostatných individuálne podľa stavu pokožky .( 15 a viac). Trvanie jednej procedúry je cca 30 minút.

Princíp:

Prístroj je určený na formovanie postavy**,** selektívnu korekciu postavy**,** pasívnu elektrogymnastiku, na cvičenie hlboko uložených svalových skupín**,** na proticelulitídové kúryOšetrenie je bezbolestné. Podľa stavu pokožky je možné zvoliť programy na liečbu celulitídy, spevnenie svalstva, zväčšovanie objemu svalstva, tonizáciu a chudnucí program.

Indikácie:

Myostimulátor sa používa na spaľovanie tukov a tukových vrstiev, na narúšanie tukových štruktúr v celulitoch a následné odplavovanie do kanálov lymfatického systému. Je výbornou kombináciou s lymfodrenážou v boji proti celulitíde. Myostimulátor stimuluje krvný a lymfatický obeh.

Kontraindikácie:

Myostimulátor sa neodporúča používať pri problémoch so srdcom, obličkových ochoreniach a chorobách pečene, pri akútnych kožných zápaloch, zápaloch kŕčových žíl, pri vysokom krvnom tlaku, kovových implantátoch, zhubných nádoroch, akútnych bakteriálnych alebo vírusových ochoreniach, pri menštruácii a v tehotenstve.