Adrenalínový víkend v Čunove

Víkend 28.-29. mája sa bude od 9 do 17 hod. v areáli vodných športov Čunovo konať jubilejný desiaty ročník (európskeho raftingového pohára) pretekov European rafting cup. Očakávaná je účasť medzinárodných posádok z Holandska, Maďarska, Slovinska, Českej Republiky a reprezentácií z domáceho Slovenska.

Víkend 28.-29. mája sa bude od 9 do 17 hod. v areáli vodných športov Čunovo konať jubilejný desiaty ročník (európskeho raftingového pohára) pretekov European rafting cup. Očakávaná je účasť medzinárodných posádok z Holandska, Maďarska, Slovinska, Českej Republiky a reprezentácií z domáceho Slovenska. Súťažiť budú muži a ženy v kategóriách štvorčlenných a šesťčlenných družstiev.

Sobotňajší program pretekov bude pozostávať z disciplín slalom a maratón. V nedeľu si budete môcť pozrieť šprintové jazdy a súboj head to head. Head to head je divácky atraktívna disciplína práve pre jej dravosť, keďže dve posádky súčasne bojujú o prvenstvo v cieli.

Popri pretekoch sme pre vás pripravili bohatý sprievodný program. Raftovanie, kajakovanie, paintball, offroad buginy, štvorkolky a atrakcie lanového centra – toto všetko budete môcť zažiť na vlastnej koži počas podujatia Adrenaline rafting weekend. Lístky na tieto vzrušujúce atrakcie budú v akciovej cene alebo ich budete môcť vyhrať každú hodinu počas podujatia pretekov. Pre rodiny s najmladšími návštevníkmi bude pripravená zvieracia farma a preliezačky.

Ako už býva tradíciou, v areáli bude k dispozícií bufet s nápojmi a jedlami na grille alebo občerstvenie v reštaurácií. Po skončení súťaží bude program ďalej pokračovať premietaním vodáckych filmov a zostrihov z pretekov. Večer začne koncertom rockovej kapely Trim a bude pokračovať diskotékou.

Príďte podporiť a povzbudiť našich športovcov. Pripravujeme posilnenú dopravu z obce Čunovo do areálu vodných športov. Podrobnejšie informácie o sprievodných akciách a preteku ako aj o súťažiach môžete nájsť na:

eurocup.vodaci.info
www.facebook.com

Hlavný sponzori podujatia: