Umelý pôvab začína víťaziť!

Podľa posledného prieskumu agentúry STEM / MARK sa deväť z desiatich mužov priznalo k tomu, že sa ženám aj na verejnosti pozerajú do výstrihu. Pôvabné prsia mužov priťahujú, a práve preto ich aj ženy chcú mať čo najdokonalejšie.

Podľa posledného prieskumu agentúry STEM / MARK sa deväť z desiatich mužov priznalo k tomu, že sa ženám aj na verejnosti pozerajú do výstrihu. Pôvabné prsia mužov priťahujú, a práve preto ich aj ženy chcú mať čo najdokonalejšie. Lenže aké sú tie „dokonalé prsia"? Asi nie je žena, ktorá by bola absolútne spokojná so svojimi prsiami. Tá, ktorá má drobné prsia, chce veľké, a tá s veľkými by zase chcela mať malé.

Navyše aj vkus mužov kolíše od veľkosti čerešní až k melónom. Niektorí dokonca tvrdia, že majú radi malé prsia alebo že im na veľkosti dámskeho poprsia nezáleží. Lenže čo keď muži ženám s malými prsiami len ohľaduplne klamú, podobne ako ženy mužom o veľkosti ich prirodzenia? Koniec koncov to, že páni majú radšej bujné dekolty, potvrdzuje aj spomínaný prieskum agentúry STEM / MARK, v ktorom z 500 mužov 53 percent odpovedalo, že by väčšie poprsie u svojej partnerky uvítalo.


Mohlo by vás zaujímať:


Asi všetci, aj ženy aj muži, sa zhodneme aspoň na tom, že najkrajšie prsia sú pevné. Proti pevnosti poprsia je však neúprosný čas a tiež gravitácia. Ženy sú skrátka pod tlakom. Neustále meranie vedie ku komplexom, čo je hlavný dôvod, prečo nakoniec prichádzajú za plastickým chirurgom. „Absolútnu väčšinu dám privedie k nám práve snaha posilniť si sebavedomie a zvýšiť vlastnú atraktivitu," potvrdzuje MUDr. Alexandra Novotná PhD, „Ženské prsia boli od nepamäti symbolom krásy a ženskosti. Preto sa nemožno diviť, že ich veľkosť výrazne ovplyvňuje psychiku ženy v prípade, že dôjde podľa jej názoru, alebo názoru okolia, k určitej odchýlke. Prsník je súčasne jednou z najdôležitejších sexuálnych a erotogénnych častí ženského tela,“ dodáva doktorka Novotná.

**Vedeli ste?**Vo Veľkej Británii, uskutočnili nedávno **prieskum**, kde sa pýtali tisícky mladých slečien, **či by chceli radšej väčšie prsia, alebo vyššie IQ**. Takmer polovica opýtaných by mala radšej **väčšie prsia.**
Je to svojím spôsobom logické, keď reprodukcia je hlavné poslanie, ktoré žene dala príroda do vienka. K naplneniu tohto cieľa sú prsníky rozhodne praktickejším pomocníkom, než aj ten najbystrejší úsudok.

Silikónové prsia sa pomaly stávajú bežnou súčasťou našich životov v dobe, kedy všetci túžime po kráse. Možno je už len otázkou času, kedy budú chirurgicky upravené pevné prsia pre každú ženu rovnako samozrejmé, ako sú dnes zvýraznené mihalnice alebo oholené nohy.

Estetická chirurgia má stále viac fanúšikov. Kým ešte pred pätnástimi rokmi väčšina ľudí umelé zväčšenie pŕs odmietala, dnes sú pomery opačné. Medzi opýtanými mužmi ich so silikónmi súhlasilo 80 percent. Konzervatívnych pánov, ktorým sa páčia prsia rýdzo prírodné, rapídne ubúda. Jednoznačne sa proti plastickej operácii partnerky vyjadrilo iba 20 percent opýtaných.

Z prieskumu vyplynulo celkom prekvapivé zistenie: mužov, ktorým sa viac páčia prsia upravené plastickým chirurgom už zďaleka nie je len zanedbateľná hŕstka, ale celá tretina. Druhej tretine vyhovujú prírodné i silikónová prsia a len jedna tretina respondentov dáva prednosť prírode.

Alexa12

Ahojte, máte ich niekto? ako dlho prebiehalo hojenie a čo bolesti? ja by osm umeleé velmi chcela. dakujem za nazory

sonicka_so

ja mam umele prsia asi 3 mesiace, hojenie bolo uplne v pohode, mala som ich kvalitne spravene :) spytaj sa svojho lekara, ked pojdes na konzultaciu, na pumpicku proti bolesti, mne to vlmi pomohlo v hojeni a celkovo po operacii.