Celebrity, ktoré vôbec nevyzerajú na svoj vek

Mnoho vecí súvisiacich s vekom a starnutím nám bolo daných geneticky, prípadne veľmi dobrou životosprávou. Niekto starne rýchlejšie – vrásky, vlasy, ochabnutie pokožky. Pri iných ľuďoch akoby zastal čas. Zvyšok si dopomáha asi nie vždy najlepším spôsobom - plastickými operáciami.

Pozrite sa celebrity, ktoré sa za svoj vek ani výzor rozhodne nemusia hanbiť. I keď spôsoby, ako si ku nemu dopomohli sa rôznia a nečasto vznikajú polemiky.

Jennifer Aniston

Herečka známa najmä zo seriálu Priatelia, sa narodila v roku 1969, na to, že má dnes 49 rokov, klobúk dolu! Zahviezdila napríklad aj vo filme „My sme Millerovci“.

Gwen Stefani

Speváčka s veľkým „S“ - celým menom Gwen Renée Stefani sa narodila tiež v roku 1969. Na 49-ročnú ženu, podobne ako Jennifer Aniston, vyzerá naozaj neuveriteľne. Samozrejme, isto obe prešli nejakými drobnými zmenami, no našťastie sa to na ich hlavných črtoch tváre nepodpísalo.

Courtney Cox

Táto dáma má za sebou určite viac skrášľujúcich procedúr, no aj napriek tomu ešte stále vyzerá k svetu. Mnohé dámy v jej veku by jej mohli závidieť tak postavu, ako aj tvár. Courtney mala tento rok 54 a stále jej to svedčí. Objavovala sa tiež s Jennifer v seriáli „Priatelia“, tiež vo filme „Vreskot“, „Pán osud“, či „Vládcovia vesmíru“.

My life and my lock screen 💛💛🐥💛💛

Príspevok, ktorý zdieľa Courtney Cox 💗 (@courteneyyy.coxx),

Jim Parsons

Tento pán, a teraz sa fakt podržte, má 45 rokov. Wow, kde on berie tú mladosť?! Rodák z Texasu si zahral rolu mladého Sheldona v sitkome “Teória veľkého tresku”. Od roku 2007, keď sa tento sitcom nahrával, sa ale vôbec nezmenil, a to prešlo už jedenásť rokov! V rokoch 2010, 2011, 2013, 2014 – najlepší herec v hlavnej úlohe komediálneho seriálu “Teória veľkého tresku”.

Tejto to príliš nevyšlo…

Za to presným opakom starnutia a udržiavania veku “na uzde” je Suzanne Somers, herečka, ktorá stvárnila postavu Carol v seriáli “Krok za krokom”. Suzanne má 71 rokov žiaľ na seba sa už absolútne nepodobá. Absolvovala niekoľko plastických operácií, ktoré ju zmenili na nepoznanie. No pripisujeme aj jeden plusový bod k jej čipernosti, pretože napriek všetkému, stale sa nájde dosť žien v jej veku, ktoré by jej mohli závidieť.


Pozrite si tiež:

5 tipov celebrít, ako vyzerať mlado