5 tipov celebrít, ako vyzerať mlado

Zastaviť vek nie je jednoduché, hoci sa to u niektorých osôb tak môže javiť. Svoje o tom vedia i slávne celebrity, ktoré svojmu vzhľadu vďačia najmä dlhotrvajúcim návykom a zdravému životnému štýlu.

Heidi Klum

Aj vy sa určite pýtate, ako to táto modelka robí, že aj po 40-tke stále doslova žiari? Odpoveď je jednoduchšia, než by ste si mysleli. Heidi totižto veľmi dlho spí. Priznala, že chodí do postele zarovno so svojimi deťmi a spáva v priemere 10 hodín každú noc.

Nicole Kidman

Jej porcelánová pleť je obdivuhodne hladká a takmer bez vrások, hoci sa už radí medzi 50-tničky. A jej tajomstvo? Nicole nedá dopustiť na opaľovací krém, ktorý používa denne. Pretože podľa nej je ochrana kože naozaj to, čo vás zastaví pred starnutím.

Sandra Bullock

Herečka žije príkladným životným štýlom - cvičí, zdravo sa stravuje, no vždy si 1-krát do týždňa dopraje takzvaný "cheat day", keď relaxuje a dovolí si nejaké tie dobroty. Tento spôsob podľa nej pomáha fyzickému i psychickému zdraviu.

Jennifer Lopez

Táto nestarnúca latino diva vďačí svojmu dokonalému výzoru nasledujúcim veciam - nepije žiaden alkohol, ani kofeín, nefajčí, používa množstvo opaľovacieho krému a pravidelne si dopraje náročný tréning.

Miranda Kerr

Modelka nedá dopustiť na kokosový olej, ktorý jej pomáha nielen na pokožku, ale i proti nadúvaniu a pomalému tráveniu. Každý deň si pridá k jedlu za lyžicu tohto nerafinovaného oleja.


Prečítajte si aj tento článok:

Vlasy ako celebrita? Inšpirujte sa trikmi slávnych